Stadsvandring med visning av Gotlands Bryggeri

Adress: Gotland Active Store Hamngatan 4, 62157 Visby Visa karta

Adress: Gotland Active Store Hamngatan 4, 62157 Visby

Följ med vår guide på en guidad stadsvandring genom historien. Visby innerstad har varit en del av UNESCO:s världsarv sedan 1995. Till nästan varje gammalt hus, ruin eller plats hör en levande berättelse eller fantasieggande sägen.

Våra guider leder dig till de mest intressanta platserna och den rätta blandningen av spännande upplevelser och givande avkoppling. Vår vandring går genom Visbys smala, slingrande gator och gränder, förbi kyrkoruiner och ståtliga borgarhus. Från klinten ovanför kyrkan har vi en hänförande utsikt mot havet, över stadens hus och tak.

Insprängt i det gotländska kulturarvet, innanför Visbys medeltida ringmur, ligger också Gotlands bryggeri. Två kopparpannor, tre bryggmästare och tonvis av idéer har sedan starten 1995 producerat några av de mest älskade ölerna i Sverige.

Turen avslutas med en visning av bryggeriet där ni också får möjlighet att prova några av deras berömda ölsorter.

Visa mer
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 4 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 47 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen i Visby är ett familjärt och charmigt livsstilshotell, centralt beläget i inre hamnen i Visby. Almedalen och närmaste havsbad med sandstrand finns inom fem minuters promenad från Hotell Stenugnen.
Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Avstånd: 25 meter
Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.