Stadsvandring med visning av Gotlands Bryggeri

Adress: Gotland Active Store Hamngatan 4, 62157 Visby Visa karta

Adress: Gotland Active Store Hamngatan 4, 62157 Visby

Följ med vår guide på en guidad stadsvandring genom historien. Visby innerstad har varit en del av UNESCO:s världsarv sedan 1995. Till nästan varje gammalt hus, ruin eller plats hör en levande berättelse eller fantasieggande sägen.

Våra guider leder dig till de mest intressanta platserna och den rätta blandningen av spännande upplevelser och givande avkoppling. Vår vandring går genom Visbys smala, slingrande gator och gränder, förbi kyrkoruiner och ståtliga borgarhus. Från klinten ovanför kyrkan har vi en hänförande utsikt mot havet, över stadens hus och tak.

Insprängt i det gotländska kulturarvet, innanför Visbys medeltida ringmur, ligger också Gotlands bryggeri. Två kopparpannor, tre bryggmästare och tonvis av idéer har sedan starten 1995 producerat några av de mest älskade ölerna i Sverige.

Turen avslutas med en visning av bryggeriet där ni också får möjlighet att prova några av deras berömda ölsorter.

Visa mer
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 47 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen är ett familjärt och charmigt mindre livsstilshotell, centralt beläget i inre småbåtshamnen i Visby. I våra rogivande fräscha rum med sköna sängar kan du surfa i vårt trådlösa bredbandssystem med din egen dator. Njut av den fräscha frukostbuffén med nybakat bröd och det nybryggda kaffet i vår bakgård med ringmuren som frukostsällskap. Observera att vårt hotell är rök- och allergifritt.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 4 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.
Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Avstånd: 25 meter
Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.