Världsarvsstaden Visby - 1200 år på 60 minuter

Adress: Gotland Active Store Hamngatan 4, 62157 Visby Visa karta

Adress: Gotland Active Store Hamngatan 4, 62157 Visby

Detta är guidningen för dig som vill få en lite snabbare genomgång av de
viktigaste händelserna i Visbys 1200 år gamla historia. Den medeltida staden finns med på Unescos världsarvslista sedan 1995 och varje hus och ruin bär på en spännande historia.

Våra guider leder dig till de mest intressanta platserna i innerstaden och ger dig den rätta blandningen av spännande upplevelser och givande avkoppling.

Vår vandring går genom Visbys smala, slingrande gator och gränder, förbi kyrkoruiner och ståtliga borgarhus. Från klinten ovanför kyrkan har vi en hänförande utsikt mot havet, över stadens hus och tak.

Visa mer
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 48 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen i Visby är ett familjärt och charmigt livsstilshotell, centralt beläget i inre hamnen i Visby. Almedalen och närmaste havsbad med sandstrand finns inom fem minuters promenad från Hotell Stenugnen.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 3 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.
Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Avstånd: 26 meter
Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.