Guidad cykeltur i Visby

Adress: Österväg 1, 62145 Visby Visa karta

Adress: Österväg 1, 62145 Visby

Följ med vår guide på en spännande cykling genom historien. Vår cykeltur går dels genom Visbys smala, slingrande gator och gränder, förbi kyrkoruiner och ståtliga borgarhus, men också till hemligheter strax utanför Ringmuren!

Visby innerstad är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Norra Europa och ringmuren som omgärdar stadskärnan är 3,5km lång - bestående av 27 marktorn. Utanför muren finns de gamla vallgravarna delvis bevarade, med slingrande stigar och små vägar. Turen startar vid Visby Hyrcykel och er guide tar er med till de mest intressanta delarna av Visby och stadens närområden.

Turen genomförs i samarbete med Visby Hyrcykel (http://www.visbyhyrcykel.se). Cykeln som ingår är en 3-växlad Trek med cykelkorg. Cykeln får du behålla hela dagen. Det finns också möjlighet att uppgradera till en mer avancerad cykel i samband med turens start.

Detta ingår:
Svensktalande guide under turen
3-växlad hyrcykel + hjälm och cykelkorg

Visa mer
Bed & Breakfast

Visby Innerstads B&B

Avstånd: 515 meter
Välkommen till Visby Innerstads B&B. Nyrenoverade rum 2016 med egen WC och dusch.
Vandrarhem

Birkagatan Vandrarhem

Avstånd: 346 meter
Ska du uppleva Visby och vill bo centralt och bekvämt är detta ett perfekt alternativ. På Birkagatan 8 ligger vandrarhemmet, endast 15 min promenad från muren och allt vad Hansestaden Visby kan erbjuda i form av restauranger, butiker, kaféer och sevärdheter.
Vandrarhem

Visby Logi Hästgatan

Avstånd: 604 meter
Bo innanför murarna ... Visby Logi ligger centralt i Visby innerstad. Huset är från 1700-talet och ligger bara ett stenkast från Adelsgatan och närhet till almedalen och havet.