Surflogiet - S.U.P. Yoga

Adress: Tofta strand, 622 66 Gotlands Tofta Visa karta

Adress: Tofta strand, 622 66 Gotlands Tofta

Testa den senaste trenden från Kalifornien, upplev Yoga på vattnet! Få en riktigt bra workout, känn den värmande solen och hitta lugnet inom dig – kom och Yoga med oss på Gotland i sommar!

S.U.P Yoga utförs på en lång, stabil SUP-bräda (Stand Up Paddle board). Du behöver ingen tidigare erfarenhet av varken Yoga eller SUP, klasserna anpassas utefter varje deltagares nivå. Bada? Brädorna är mycket stabilare än man kan tro, sen väljer du själv om du vill bada när passet är över. Klädsel: Yogakläder, anpassade efter väder alternativt badkläder och handduk. Våtdräkt finns att hyra om så önskas, all annan
utrustning ingår.

Torsdagar 16.30-17.30 v.26-33.
Minimi antal 4 pers. Bokning senast dagen innan. Aktiviteten ställs in vid för få anmälda.

Visa mer
Bed & Breakfast

Paradiset Björkhaga B&B

Avstånd: 9,2 km
Paradiset Björkhaga en sekelskiftesdröm bland äppelträd och björk. Sekelskifteshus med närhet till hav, pool, restaurang, golf och rekreation. Vad mer kan man önska!
Hotell

Surflogiet

Avstånd: 55 meter
På Surflogiet sover du gott i de bästa sängarna som finns. Byggda i endast naturmaterial så som bomull, lin, ull och svensk fura. Vi är stolta över att vara en hästensanläggning så vi kan ge dig de bästa förutsättningarna för en god natts sömn.
Camping

Tofta Camping / Camping

Avstånd: 438 meter
Vi bjuder på bästa läge för sol, bad och utflykter. Campingen ligger 18 km söder om Visby vid Gotlands bästa badstrand.