Slite Golfklubb

Adress: Othem Klints 446, 624 46 Slite Datum: Onsdag 21 nov 2018 - onsdag 1 jan 2020 Visa karta

Adress: Othem Klints 446, 624 46 Slite

Slite Golfklubb är lite lugnare, lite snabbare, lite gemytligare. Ett bra alternativ för alla golfare. Här finns en vacker och välskött 18-håls bana par 71, och ett väl fungerande övningsområde. I restaurangen välkomnar krögaren Göran dig alla dagar.

Golfbanan är ritad av Peter Nordvall och kännetecknas av att naturen utnyttjas på ett fint sätt för att ge en utmanande banan som uppskattas av så väl nybörjaren som av den lite bättre golfaren. Banan utvecklas hela tiden och ambitionen är en 18-håls bana av absolut högsta klass. Golfbil finns att hyra.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:
Vandrarhem

STF Lärbro/Grannen Vandrarhem

Avstånd: 8,6 km
Lärbro ligger centralt på norra Gotland, en perfekt bas för din semester. 15 km till Fårö och 35 km till Visby. Bara 12 min bort med bil finns flera stränder. Sover gör du i fina dubbel- eller familjerum.
Bed & Breakfast

Gotland of Sweden B&B

Avstånd: 8,8 km
Bed & Breakfast inrymt i Tingstädes gamla järnvägshotell. Totalt tio rum, allt från enkelrum till dubbelrum och familjerum. Frukost serveras på vår trivsamma Veranda. Här bor du i natursköna och barnvänliga omgivningar med gott om plats för både lek och vila i vår trädgård. Badplats inom gångavstånd.
Hotell

Slitebadens Wärdshus

Avstånd: 3,7 km
Slitebadens Wärdshus ligger på nordöstra kusten av Gotland i en vacker klassisk byggnad från 1875 och har varit hotell sedan 1923.