Gotland Sports Academy

Adress: Strandvägen 4, 62448 Slite Visa karta

Adress: Strandvägen 4, 62448 Slite

Våra cyklar är nya och fräscha, vi erbjuder allt ifrån standardcyklar till mountainbikes och landsvägscyklar för den som vill ut på en träningsrunda.

Vill du hyra cyklar kortare tid än ett dygn så går det bra att komma in i vårt sportcenter på Slite strandby och lösa det över disk.

Visa mer
Vandrarhem

Slite Vandrarhem

Avstånd: 1,4 km
Välkommen till Slite Vandrarhem som erbjuder budgetboende i Slite som vi vågar påstå är sport destinationen nummer 1 på Gotland. Vi väldigt strategiskt placerad precis bredvid Slite Idrottscenter med Ishallen, Fotbollsplanen, Utegymmet och Eljuspåren. Vi har även Gotland Bike Park runt hörnet med en pumptrack utanför gaveln och många cykel leder i olika svårighetsnivåer som utgår bakom huset. 1,2 km bort kommer du till strand , segling, minigolf. I Slite samhälle 1,1 km bort är en av tre större centralorter på Gotland så har du ett bra utval av affärer inkl systemet, bra täckning av samhällstjänster som apotek och vårdcentral mm. Där finns också ett antal restauranger.
Hotell

Hotell Slitebaden

Avstånd: 885 meter
Välkommen hem till mig! Min passion är att återskapa ett anrikt stadshotell i Hotell Slitebaden anno 1923. Vi skapar en hemtrevlig miljö där alla skall trivas och återkomma. Nyrenoverade rum, nya sköna hotellsängar med nybyggda privata badrum.
Hotell

Slitebadens Wärdshus

Avstånd: 887 meter
Slitebadens Wärdshus ligger på nordöstra kusten av Gotland i en vacker klassisk byggnad från 1875 och har varit hotell sedan 1923.