Gotlandsjul 2018 - Hushållningssällskapets julmarknad

Adress: Wisby Strand Congress & Event Strandvägen 4, 62155 Visby Visa karta

98 %

39 av 40 rekommenderar

Adress: Wisby Strand Congress & Event Strandvägen 4, 62155 Visby

Varmt välkommen till marknaden som känns, doftar, låter, smakar och utstrålar gotländsk jul!

För 34:e året i rad bjuder vi in dig till Gotlands största julmarknad, med ett hundratal utställare och maximal julkänsla! Utforska våra tre mässhallar i den vackra kongresshallen Wisby Strand med utsikt över havet och den vackra Almedalen. Alla delar tillgängliga även för rörelsehindrade.
Här hittar du lokalproducerad mat, hantverk, konst, blommor, böcker och julklappar – allt av hög kvalitet. För över 6000 besökare varje år är det här julen börjar på riktigt.

Årets tema: TILLSAMMANS!
Vi bjuder även på musik/underhållning, barnaktiviteter, utställningar, demonstrationer, provsmakningar, prova-på-aktiviteter, lotterier mm.

I café och restaurang serverar vi varma och kalla drycker, frukt, gotländska skinksmörgåsar, hembakade kakor och bullar samt julgröt. Du kan också köpa och äta härlig gotländsk mat hos våra utställare.

Biljetten gäller hela helgen. Öppettider: lördag & söndag 11:00-17:00.

Köp din entrébiljett här så slipper du köa vid entrén. Välkommen!

Visa mer
Hotell

Hotell Visby Börs

Avstånd: 226 meter
Nytt hotell 2019! Välkommen till Hotell Visby Börs, Visbys äldsta och samtidigt nyaste hotell. Som åter öppnar portarna på vackra Strandgatan i Visby innerstad. Hotell Visby Börs är ett 4-stjärnigt hotell med en elegant och sober stil.
Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Avstånd: 219 meter
Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 209 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.