Gotlandsjul 2018 - Hushållningssällskapets julmarknad

Adress: Wisby Strand Congress & Event Strandvägen 4, 62155 Visby Visa karta

98 %

39 av 40 rekommenderar

Adress: Wisby Strand Congress & Event Strandvägen 4, 62155 Visby

Varmt välkommen till marknaden som känns, doftar, låter, smakar och utstrålar gotländsk jul!

För 34:e året i rad bjuder vi in dig till Gotlands största julmarknad, med ett hundratal utställare och maximal julkänsla! Utforska våra tre mässhallar i den vackra kongresshallen Wisby Strand med utsikt över havet och den vackra Almedalen. Alla delar tillgängliga även för rörelsehindrade.
Här hittar du lokalproducerad mat, hantverk, konst, blommor, böcker och julklappar – allt av hög kvalitet. För över 6000 besökare varje år är det här julen börjar på riktigt.

Årets tema: TILLSAMMANS!
Vi bjuder även på musik/underhållning, barnaktiviteter, utställningar, demonstrationer, provsmakningar, prova-på-aktiviteter, lotterier mm.

I café och restaurang serverar vi varma och kalla drycker, frukt, gotländska skinksmörgåsar, hembakade kakor och bullar samt julgröt. Du kan också köpa och äta härlig gotländsk mat hos våra utställare.

Biljetten gäller hela helgen. Öppettider: lördag & söndag 11:00-17:00.

Köp din entrébiljett här så slipper du köa vid entrén. Välkommen!

Visa mer
Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Avstånd: 219 meter
Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 209 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 233 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen är ett familjärt och charmigt mindre livsstilshotell, centralt beläget i inre småbåtshamnen i Visby. I våra rogivande fräscha rum med sköna sängar kan du surfa i vårt trådlösa bredbandssystem med din egen dator. Njut av den fräscha frukostbuffén med nybakat bröd och det nybryggda kaffet i vår bakgård med ringmuren som frukostsällskap. Observera att vårt hotell är rök- och allergifritt.