Visby Golfklubb

Adress: Västergarn Kronholmen 415, 622 30 Gotlands Tofta Datum: Måndag 25 apr 2011 - onsdag 13 mar 2019 Visa karta

Adress: Västergarn Kronholmen 415, 622 30 Gotlands Tofta

Visby Golfklubb ligger naturskönt på Kronholmen vid Östersjöns strand. Det är en seasidebana med linkskaraktär. Närheten till Östersjön är så påtaglig att du ser havet från alla 27 hål. Här finns restaurang och övningsområde.

Magasinet Golf Digest rankade både 2012 och 2013 Visby Golfklubb som den näst bästa golfanläggningen i Sverige. Visby Golfklubb rankas också av top 100 golfcourses of the World på plats 25 i kontinentala Europa. Det avslutande 18:e hålet är ett spektakulärt par 5 längs med stranden till ett greenområde precis vid strandkanten och bara några få meter från restaurangens uteservering. Restaurangen ligger alldeles vid stranden och serverar varierande rätter, gärna med lokalproducerade råvaror. Det finns golfbil att hyra. Endast softspikes är tillåtna. Hundar får ej vistas på banan.

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:
Camping

Tofta Camping / Camping

Avstånd: 5,1 km
Vi bjuder på bästa läge för sol, bad och utflykter. Campingen ligger 18 km söder om Visby vid Gotlands bästa badstrand.
Camping

Surflogiet

Avstånd: 4,7 km
Gotlands minsta och vackraste strandcamping. Det första påståendet är vår gissning och det andra delar vi med flera. Här bor du i tält eller husvagn precis vid havet i skuggan av de 100 år gamla vindpinade martallarna. Campingplatsen följer naturens linjer och varje plats är unikt placerad efter de förutsättningar som moder jord själv har skapat. Du har en egen liten sandstrand precis utanför dörren och Toftas långa badstrand ligger 100 meter bort. På morgonen vaknar du till vågornas brus och på kvällen dukar ni upp middagen framför Östersjöns solnedgång. Den känslan kan vi inte vara utan och nu vill vi dela den med dig!
Bed & Breakfast

Hotell Toftagården (B&B rum)

Avstånd: 5,1 km
Välkommen till trivsamma Hotell Toftagården. Här bor du centralt på Gotland på bekvämt gångavstånd till Toftastranden . Fritt trådlös Internet . Utomhuspool, stor rymlig fri parkering Förstklassig omtalad restaurang, känd för sina gutniska specialiteter.