Visby Golfklubb

Adress: Västergarn Kronholmen 415, 622 30 Gotlands Tofta Datum: Onsdag 23 jan 2019 - onsdag 1 jan 2020 Visa karta

Adress: Västergarn Kronholmen 415, 622 30 Gotlands Tofta

Visby Golfklubb ligger naturskönt på Kronholmen vid Östersjöns strand. Det är en seasidebana med linkskaraktär. Närheten till Östersjön är så påtaglig att du ser havet från alla 27 hål. Här finns restaurang och övningsområde.

Magasinet Golf Digest rankade både 2012 och 2013 Visby Golfklubb som den näst bästa golfanläggningen i Sverige. Visby Golfklubb rankas också av top 100 golfcourses of the World på plats 25 i kontinentala Europa. Det avslutande 18:e hålet är ett spektakulärt par 5 längs med stranden till ett greenområde precis vid strandkanten och bara några få meter från restaurangens uteservering. Restaurangen ligger alldeles vid stranden och serverar varierande rätter, gärna med lokalproducerade råvaror. Det finns golfbil att hyra. Endast softspikes är tillåtna. Hundar får ej vistas på banan.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:
Camping

Tofta Camping / Camping

Avstånd: 5,1 km
Vi bjuder på bästa läge för sol, bad och utflykter. Campingen ligger 18 km söder om Visby vid Gotlands bästa badstrand.
Bed & Breakfast

Paradiset Björkhaga B&B

Avstånd: 5,2 km
Paradiset Björkhaga en sekelskiftesdröm bland äppelträd och björk. Sekelskifteshus med närhet till hav, pool, restaurang, golf och rekreation. Vad mer kan man önska!
Hotell

Warfsholm

Avstånd: 6,8 km
Warfsholm är en vacker udde 3 mil söder om Visby. Här ligger ett anrikt pensionat med 22 hotellrum och 10 lägenheter. Pensionatet har länge varit känt för sina konserter på udden som i sommar återuppstår. Det är en livfull plats med restaurang, café, eget bageri, en charmig liten butik med både kall dryck, godis, glass och mysig inredning och gotländska produkter. (Höst, vinter och vår har restaurangen begränsade öppettider.)