Viktig information gällande det nya coronaviruset och covid-19. Uppdaterad 25 maj 2020. Läs mer här →

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande det nya coronaviruset och covid-19. Uppdaterad 25 maj 2020. Läs mer här →

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Windbreakers Club Sportcykelturer

Adress: Donnersgatan 6A c/o Bikeoholic AB, 62377 Klintehamn Visa karta

Adress: Donnersgatan 6A c/o Bikeoholic AB, 62377 Klintehamn

Lovisa och hennes team i Windbreakers Club arrangerar sportcykelturer som får dig att både svettas och skratta. De hjälper dig att nå din fulla potential på hojen – och ser dessutom till att du får en trevlig upplevelse på ön.

Turerna utgår oftast från Bikoholics lokaler i Klintehamn på södra Gotland. Tillsammans med Lovisa, eller annan guide från Whindbreakers Club, cyklar ni på utvalda vägar. Efter cykelturen bjuds det på fika eller förfriskningar och tid för reflektion och återhämtning.

ALLA CYKLINGAR – MARS/APRIL/MAJ 2020 –

8/3 Grusrunda för jämställd cykling! | Nivå 2
29/3 Summertime Outing | Nivå 3
9/4 Original WBC Easter Edition | Nivå 3
10/4 Långfredags AW-cykling | Nivå 2
1/5 Första maj gravel | Nivå 3
2/5 Hoburgen långtur| Nivå 4

Utbudet av turer inkluderar cykling på landsväg, grus och även MTB. De har fem olika nivåer så att alla motionscyklister kan hitta en passande tur:

• Nivå 1-För nybörjare som vill komma igång
• Nivå 2-Mycket vilja och driv, men lite erfarenhet/kondis
• Nivå 3-Har tränat en del tidigare men är inte snabbast i stan
• Nivå 4-Erfarenhet av cykling och kan hålla ett genomgående högt tempo
• Nivå 5-Är redan snabb och vill pressa sig till det yttersta

Visa mer
Bed & Breakfast

Paradiset Björkhaga B&B

Avstånd: 2,6 km
Paradiset Björkhaga en sekelskiftesdröm bland äppelträd och björk. Sekelskifteshus med närhet till hav, pool, restaurang, golf och rekreation. Vad mer kan man önska!
Hotell

Warfsholm

Avstånd: 1 km
Warfsholm är en vacker udde 3 mil söder om Visby. Här ligger ett anrikt pensionat med 22 hotellrum och 10 lägenheter. Det är en livfull plats med restaurang, café och eget bageri. Pensionatet ligger nära samhället Klintehamn.
Hotell

Fröjel Resort

Avstånd: 8 km
Semester från första till sista stund. Fröjel Resort är en semesterresort för dig med höga krav på kvalitet och välmående! Restaurang med bar och uteservering, inomhuspool med jacuzzi och bastu, spa med massage och gym.
Build: 2020-05-22 22:37:54, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails