Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 2020-11-09)

Obs, nya bokningsvillkor för minibiljetter.

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 2020-11-09)

Obs, nya bokningsvillkor för minibiljetter.

Tryffelkurs för hundar i Östergarn

Adress: Östergarn Sande 415, 62368 Kattahammarsvik Datum: Fredag 30 okt 2020 - fredag 11 dec 2020 Visa karta

100 %

5 av 5 rekommenderar

Adress: Östergarn Sande 415, 62368 Kattahammarsvik

Prova på att lära dig själv och din hund att söka tryffel. Under 5 timmar får du och din hund en introduktion till tryffelns underbara värld. Du får kunskap om tryffel och prova på att träna med din hund att söka efter tryffel.

 

Denna tryffelsökskurs är kort och ses om ett tillfälle att prova tryffelsök. Om du tränar hunden innan aktiviteten på att känna igen tryffeldoft ökar möjligheten att hunden kommer hitta tryffel.

Tryffelsökskursen startar på Gotland Grönt Centrum med kunskap om tryffel till hundföraren. Det innefattar bland annat genomgång av hur tryffeln växer, var man hittar den och vad som är en fullmogen tryffel. Genomgången innefattar även olika hundars beteende vid tryffelsök och samspel mellan hund och förare. Hunden får träna på att känna igen tryffeldoft och tryffelsök testas i praktiken. Vi garanterar att vi hittar tryffel.

Extraerbjudande – köp tre bitar tryffel och få de hemskickade med post (i Sverige) så kan du träna din hund på tryffeldoften i förväg.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Camping

Ljugarns Camping

Avstånd: 12,7 km
Ljugarns husvagnscamping består av 50 platser med elanslutning, fint belägna i nära anslutning till stranden. Platserna ligger nära receptionen och servicehuset. Servicehuset är utrustat med tvätt- och diskrum, samt med moderna duschar och toaletter.
Hotell

Havsängen

Avstånd: 12,7 km
Unikt boende för dig som vill ha en annorlunda naturupplevelse. Vakna med morgonsolen och somna till vågornas brus. Endast 50 meter från stranden har vi i samarbete med Ljugarns Semesterby, ett antal canvastält uppsatta. Här bor du ombonat och mysigt!
Vandrarhem

Katthamra Gård vandrarhem

Avstånd: 2,9 km
Katthamra gård ligger mitt på östra kusten vilket gör att man lätt når hela Gotland med dagsutflykter. På gården ligger vandrarhemmet i långa röda trälängor. I trädgården framför huvudbyggnaden och i den Södra flygeln är det frukostservering och café. Bad 200m
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails