Viktig information gällande det nya coronaviruset och covid-19. Uppdaterad 25 maj 2020. Läs mer här →

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande det nya coronaviruset och covid-19. Uppdaterad 25 maj 2020. Läs mer här →

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Lokal ölprovning

Adress: Broväg 123, 62173 Visby Datum: Fredag 29 maj 2020 - fredag 27 nov 2020 Visa karta

Adress: Broväg 123, 62173 Visby

Följ med oss på ett äventyr till en av Gotlands bästa öldestinationer?
Hos oss får ni en spännande rundtur i bryggeri och pubmiljö.
Vi lär er hur ölet bryggs, tappas upp och sedan konsumeras på bästa sätt.

Vi på Hop Shed Brew Pub erbjuder stolt en spännande upplevelse i det gotländska ölets värld. Hos oss får ni en intressant guidning i hur ölet från bryggningen till slut hamnar i ditt glas. Vi sköter hela hanteringen i vår bryggeripub. Efter visningen sätter vi oss ner och provsmakar 4 olika ölsorter. Vi har 20 olika sorter på vår ”tapwall”.
De flesta sorterna är våra egna men vi lyfter också fram många andra bryggerier från Gotland. Till detta serveras lite gotländska snacks som passar till ölsorterna ni provar. Ni blir hämtade och lämnade med buss. Detta tar ca 3 timmar och i slutet av besöket har ni ca 30 minuter att antingen beställa en öl till eller kanske också besöka Hästnäs Outlet som ligger precis bredvid vår pub.
Tänk dig följande:
Gotländsk, smakfullt renoverad kalkstenslada.
Omsorgsfullt bryggd hantverksöl.
Vällagad streetfood.
Slå ihop dessa 3 olika ingredienser och du får ett koncept som vi har valt att kalla för Hop Shed Brew Pub!

Skål och välkommen!

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Hotell

Snäck Annex

Avstånd: 2,5 km
Välkommen till Snäck Annex som ligger vackert nära havet i norra Visby. Vi kan erbjuda en trevlig atmosfär i naturnära läge. Solnedgången vid havet är ljuvlig att skåda när Ni sitter på verandan. Vi erbjuder Er god service med bra rum samt ser till att Ni trivs under Ert besök hos oss! Vi hoppas Ni får en trevlig vistelse på Snäck Annex!
Camping

Medeltidsveckans Camping

Avstånd: 2,5 km
Välkommen till Medeltidsveckans camping. Med en stadsnära men avskärmad miljö med havsutsikt och gemytliga lägerplatser finns alla förutsättningar för en riktigt trevlig vistelse och god chans att träffa nya som gamla vänner.
Vandrarhem

STF vandrarhem Visby/Rävhagen

Avstånd: 2,8 km
Rävhagens vandrarhem har ett lugnt läge i en mysig skogsglänta 2 km från Visby ringmur.
Build: 2020-05-26 16:55:36, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails