Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 2 juli 2020)

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 2 juli 2020)

Bondens Bord

Adress: Roma Lövsta 2, 62254 Romakloster Visa karta

Adress: Roma Lövsta 2, 62254 Romakloster

Passa på och njut av det bästa från Gotland. I händerna på Ulrika Brydling och Luqaz Ottosson förvandlas de fantastiska råvarorna från Gotland till underbara delikatesser. Endast 14 personer runt ett gemensamt bord.

Prisade Luqaz Ottosson och Ulrika Brydling arbetar med naturlig jordnära mat på rena råvaror. I kretsloppet från närproducerade betande djur, grönsaker och andra odlade grödor bygger de fantastiska måltider. Kockarna lagar mat på plats och är med under sittningen för att dela med sig av sin kunskap och svara på frågor. Maten består av råvaror som är noga utvalda från festivalens många olika utställare.

Välkommen till en helgjuten måltid där vi bjuder på tilltugg, varmrätt, dessert och dryck.

Sittningar lördag och söndag kl 11.30, kl 13.00 och kl 14.30.
Pris 380 kr per person.

Luqaz Ottosson:
En av Gotlands bästa kockar (en av Sveriges 16 bästa kockar två år i Årets kock uttagningen!). Årets Ekokock 2014. Har tidigare arbetat på: 50 kvadrat, Furillen, Lilla Bjers. Driver sedan några år Restaurang Rot, världskänd för matlagning på glas.

Ulrika Brydling:
TV-kock, kokboksförfattare, tävlingsledare. Har tagit silver i Mat OS, deltagit i kocklandslaget under fyra år. Föreläser och utbildar inom ämnat hållbar måltid. Älskar Gotland och tillbringar mycket tid här i sitt hur. Ulrika driver Bro Park Krog.

Visa mer
Bed & Breakfast

Mallas Stenstugu B&B

Avstånd: 7,1 km
Välkomna till en lugn & lantlig miljö med pensionatskänsla, centralt på Gotland och bara 20 minuter från färjan! Sov i rum med hotellstandard och egen entré - eller i rum med delat bad. KRAV-certifierad frukostbuffé serveras i generöst växthus med stor altan.
Vandrarhem

Tallbackens Vandrarhem

Avstånd: 8 km
Bo på Tallbackens Vandrarhem, naturnära och lungt ca 10 minuters bilfärd sydost om Visby utmed väg 143, Vi erbjuder fler än 20 rum från 1 till 8 bäddar, varav en del är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna i ett par av rummen.
Hotell

Hallfreda Hotell

Avstånd: 4,4 km
Bo vackert och smakfullt på Hallfreda Hotell, en rogivande gårdsidyll med anor från 1300-talet. Mangårdsbyggnaden till Hallfreda egendom byggdes om till hotell 2009. Vi bevarade Donners italienska prägel från 1700-talet och målade våra sex hotellrum med Ottocento, en italiensk målningsteknik. I flygelbyggnaden finns två lägenheter med självhushåll, om man så önskar.
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails