Guidad tur på Gotland Whisky

Adress: Roma Sockerbruk, 622 54 Romakloster Datum: Lördag 28 mar 2020 - torsdag 20 aug 2020 Visa karta

99 %

98 av 99 rekommenderar
  • "Skulle du rekommendera detta till en vän baserat på din upplevelse?"

    Våra senaste 99 gäster svarar:

    • Ja

      99%

    • Nej

      1%

  • Totalupplevelse

    • "Ja"
      98
    • "Nej"
      1
  • "Bästa whiskyguidningen jag varit på"

    lördag 17 aug 2019

    "Uttömmande. Roligt med lite bakgrundsinfo. Guiden var mycket trevlig. Jag har varit på guidning både i Skottland och på Irland men denna gav mest."

Glenn
Sverige

"Bästa whiskyguidningen jag varit på"

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad lördag 17 aug 2019

Uttömmande. Roligt med lite bakgrundsinfo. Guiden var mycket trevlig.

Jag har varit på guidning både i Skottland och på Irland men denna gav mest.

5  Totalupplevelse


Sverige

"Process"

4   Mycket bra, rekommenderad  Recenserad söndag 4 aug 2019

Det var jättebra allting. Men kanske några ord om processen fungerade och tillverkningen. Men ok allt annas.

4  Totalupplevelse

Jonzon/Carlsson
Sverige

"Guidning på ”Sockerbruket”"

4   Mycket bra, rekommenderad  Recenserad måndag 29 jul 2019

Det var det en kul, intressant och prisvärd tur på Gotlands Whiskey som vi kan tänka oss att göra om framöver.

Tusen tack! Vi kommer tillbaka =)

4  Totalupplevelse

Frysen
Sverige

"Guidning Gotland Whisky"

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad lördag 27 jul 2019

Mycket intressant , guiden hördes väldigt bra

5  Totalupplevelse

Christina Åkrell
Sverige

"Whisky"

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad fredag 28 jun 2019

Jag är ingen whisky drickare men älskar Gotland och då kommit i kontakt med er dryck. Även ett gäng karlar som jag fixat flaskor för att samla och även för att kunna prova. Kul att få Sölvesborgste att få prova er dryck med gott betyg. Intressant att få se i fabriken. Även en upplevelse då jag inte tänkte på trapper och höjder som jag inte gillar🥴. Blev en utmaning som jag även vann över 😉😁.

5  Totalupplevelse

Jocke
Sverige

"Inspirerande guide"

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad måndag 29 apr 2019

Mycket trevlig och inspirerande guide

5  Totalupplevelse

Jessica
Storbritannien

"A unique experience"

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad måndag 3 sep 2018

I took my husband and my dad on to the tour as a birthday treat for my dad (who likes whiskey of course) and the tour did not disappoint. A very informative and thorough review of the location and factory's history, followed by a good overview of the whiskey making process in the Roma factory. Our guide was great and had many years experience so could answer all the questions people had without a problem. My only feedback from an English speaking point of view; I do think the guide should provide a translation in English especially if they know that they have English speaking people on the tour. I had to translate everything from Swedish to English to my husband but of course; he only got the slimmed down version of what was said since I didn't want to disturb the rest of the group too much. If the guide is not able to translate the tour into English, then I would suggest that the English speaking guests at least get a leaflet with the tour information in English so that they can follow the tour without the need for relying on family or friends to translate. Otherwise, great tour for us Swedish speaking guests and the tasting at the end was a really nice touch!

5  Totalupplevelse

Cbr47
Sverige

"Intressehöjande"

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad torsdag 16 aug 2018

En guidning som var intressant och lätt att ta till sig.

Smakupplevelsen av whiskyn var en perfekt avslutning.

5  Totalupplevelse

Guidening Whisky svarade på denna recension (Måndag 27 aug 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky

Per Spelman
Sverige

"Från sockerbruk till whisky"

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad fredag 10 aug 2018

En mycket bra och genomarbetad information. Personlig och underhållande. Kanske att man kan förflytta en del av informationen till provsmakningsrummet en sån här varm sommardag?

5  Totalupplevelse

Guidening Whisky svarade på denna recension (Måndag 27 aug 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky

Dämpa
Sverige

4   Mycket bra, rekommenderad  Recenserad lördag 4 aug 2018

Är man whiskey intresserad är det alltid kul att besöka på plats.

4  Totalupplevelse

Guidening Whisky svarade på denna recension (Måndag 27 aug 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky

Build: 2020-03-25 14:04:34, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showreviews