Guidad tur på Gotland Whisky under sommaren 2019

Adress: Roma Sockerbruk, 622 54 Romakloster Datum: Tisdag 16 jul 2019 - torsdag 29 aug 2019 Visa karta

99 %

80 av 81 rekommenderar
  • "Skulle du rekommendera detta till en vän baserat på din upplevelse?"

    Våra senaste 81 gäster svarar:

    • Ja

      99%

    • Nej

      1%

  • Totalupplevelse

    • "Ja"
      80
    • "Nej"
      1
  • "Whisky"

    fredag 28 jun 2019

    "Jag är ingen whisky drickare men älskar Gotland och då kommit i kontakt med er dryck. Även ett gäng karlar som jag fixat flaskor för att samla och även för att kunna prova. Kul ..."

Christina Åkrell
Sverige

"Whisky"

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad fredag 28 jun 2019

Jag är ingen whisky drickare men älskar Gotland och då kommit i kontakt med er dryck. Även ett gäng karlar som jag fixat flaskor för att samla och även för att kunna prova. Kul att få Sölvesborgste att få prova er dryck med gott betyg. Intressant att få se i fabriken. Även en upplevelse då jag inte tänkte på trapper och höjder som jag inte gillar🥴. Blev en utmaning som jag även vann över 😉😁.

5  Totalupplevelse

Jocke
Sverige

"Inspirerande guide"

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad måndag 29 apr 2019

Mycket trevlig och inspirerande guide

5  Totalupplevelse

Jessica
Storbritannien

"A unique experience"

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad måndag 3 sep 2018

I took my husband and my dad on to the tour as a birthday treat for my dad (who likes whiskey of course) and the tour did not disappoint. A very informative and thorough review of the location and factory's history, followed by a good overview of the whiskey making process in the Roma factory. Our guide was great and had many years experience so could answer all the questions people had without a problem. My only feedback from an English speaking point of view; I do think the guide should provide a translation in English especially if they know that they have English speaking people on the tour. I had to translate everything from Swedish to English to my husband but of course; he only got the slimmed down version of what was said since I didn't want to disturb the rest of the group too much. If the guide is not able to translate the tour into English, then I would suggest that the English speaking guests at least get a leaflet with the tour information in English so that they can follow the tour without the need for relying on family or friends to translate. Otherwise, great tour for us Swedish speaking guests and the tasting at the end was a really nice touch!

5  Totalupplevelse

Cbr47
Sverige

"Intressehöjande"

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad torsdag 16 aug 2018

En guidning som var intressant och lätt att ta till sig.

Smakupplevelsen av whiskyn var en perfekt avslutning.

5  Totalupplevelse

Guidening Whisky svarade på denna recension (Måndag 27 aug 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky

Per Spelman
Sverige

"Från sockerbruk till whisky"

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad fredag 10 aug 2018

En mycket bra och genomarbetad information. Personlig och underhållande. Kanske att man kan förflytta en del av informationen till provsmakningsrummet en sån här varm sommardag?

5  Totalupplevelse

Guidening Whisky svarade på denna recension (Måndag 27 aug 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky

Dämpa
Sverige

4   Mycket bra, rekommenderad  Recenserad lördag 4 aug 2018

Är man whiskey intresserad är det alltid kul att besöka på plats.

4  Totalupplevelse

Guidening Whisky svarade på denna recension (Måndag 27 aug 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky

marba751
Sverige

"Spännande och trevlig visning"

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad lördag 28 jul 2018

Med ett lättsamt och familjärt guidande kunde Gotlands Whisky fånga uppmärksamheten hos alla gäster oberoende av hur insatt eller intresserad av whisky vederbörande är. I de gamla lokalerna med spännande historisk betydelse för orten drog guiden paralleller mellan det som var då och de som är nu med knivskarp pricksäkerhet och lockade besökarna till ett och annat skratt. Sammanfattningsvis ett trevligt besök, väl värt att upprepa.

5  Totalupplevelse

Guidening Whisky svarade på denna recension (Måndag 27 aug 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky

Rickard
Sverige

"Trevlig rundvandring med stort engagemang"

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad lördag 28 jul 2018

Småskalighet när den är som bäst! Visar på ett trevligt sätt vilket driv människorna bakom Gotland Whisky har för ön, whisky och att ta tillvara befintliga resurser på ett bra sätt.

5  Totalupplevelse

Guidening Whisky svarade på denna recension (Måndag 27 aug 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky


Sverige

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad torsdag 26 jul 2018

En utmärkt presentation av Roma Sockerbruks historia och en mycket kunnig och spirituell guidning av Gotland Whisky. Trevligt arrangemang och all heder åt guiden Marek som med kunskap, finess och mycket humor gav en mycket underhållande företagsvisning.

Stort tack!

"Torsten"

5  Totalupplevelse

Guidening Whisky svarade på denna recension (Måndag 27 aug 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky

Jenny
Sverige

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad fredag 20 jul 2018

Bra guide, intressant innehåll. Spännande att se ett destilleri från insidan.

5  Totalupplevelse