Viktig information gällande det nya coronaviruset och covid-19. Uppdaterad 25 maj 2020. Läs mer här →

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande det nya coronaviruset och covid-19. Uppdaterad 25 maj 2020. Läs mer här →

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Naturfoto med mobil

Adress: Hamngatan 4, 621 57 Visby Datum: Söndag 6 sep 2020 - söndag 20 sep 2020 Visa karta

Adress: Hamngatan 4, 621 57 Visby

Om du gillar naturen, foto och har en smartphone – då är detta kursen för dig.
Gotland är en vacker ö, vår, sommar, höst eller vinter. Årstiden spelar ingen roll. Det Gotländska landskapet inspirerar och har alltid inspirerat naturfotografer.

Upplägg Naturfoto med mobil
Under en förmiddag rör vi oss längs en strand och letar efter läckra motiv. Vi provar olika objekt, vinklar, ljusförhållanden och avstånd till motiven. Olika fotoidéer blandas. Vi inspirerar varandra och hjälps åt för att få bra bilder. Under vår och försommar är Gotland rikt på blommande örter och vackra orkidéer. Kanske är det en brudsporre du fångar på bild? Eller är det en underlig fossil. I slutet av kursen tittar vi på varandras bilder för att kunna utvecklas som fotografer.

Kursledaren Jim Sundberg
Jim driver sedan några år GotlandNature och är en engagerad naturfotograf. Under vinterhalvåret arbetar han som gymnasielärare och är uppskattad för sin pedagogiska förmåga. Till vardags plåtar han med Canonutrustning. Alltid finns dock Jims iPhone i fickan, vilken används flitigt som kamera. Se bilder här: www.instagram.com/gotlandnature

Ingår
Kaffe/te, frukt och bulle.
Kunnig ledning.
Minst 4 och max 8 per grupp.

Program för naturfoto med mobil
09:00 Samling.
09:15 Vi vandrar längs en vacker strand och letar efter läckra motiv. Fika under tiden.
11:15 Genomgång av bilder och diskussion.
12:00 Kursen avslutas.

Två kurstillfällen 2020
Visby, Leva Kungslador, söndagen 7 & 20 september.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 7 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.
Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Avstånd: 19 meter
Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 41 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen i Visby är ett familjärt och charmigt livsstilshotell, centralt beläget i inre hamnen i Visby. Almedalen och närmaste havsbad med sandstrand finns inom fem minuters promenad från Hotell Stenugnen.
Build: 2020-05-26 16:55:36, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails