GGN Ungdom & Guldhjälm

Område: Visby
Strandvägen 4, 62155 Visby (visa karta)
Kategori: GGN
Datum: Fredag 26 okt 2018
per person

Från 140 SEK

GGN Ungdom & Guldhjälm arrangeras traditionsenligt dagen innan seniorernas tävling. Prisutdelningen sker på Wisby strand och efterföljs av en klassisk Taco-buffé.

Prisutdelningen sker kl. 18:00 och banketten startar kl. 19:00.

Välkommen!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Okt
Fredag 26 okt 2018 18:00 Wisby Strand Congress & Event
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 235 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen är ett familjärt och charmigt mindre livsstilshotell, centralt beläget i inre småbåtshamnen i Visby. I våra rogivande fräscha rum med sköna sängar kan du surfa i vårt trådlösa bredbandssystem med din egen dator. Njut av den fräscha frukostbuffén med nybakat bröd och det nybryggda kaffet i vår bakgård med ringmuren som frukostsällskap. Observera att vårt hotell är rök- och allergifritt.
Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Avstånd: 222 meter
Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 210 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 26 okt 2018 18:00 - 18:00 @ Wisby Strand Congress & Event
OK

Information