Jul i S:t Nicolai med Visby Vokalensemble

Område: Visby innerstad
Kultudralen S:t Nicolai, Smedjegatan 20, 62155 Visby (visa karta)
Arena/Plats: S:t Nicolai ruin
Kategori: Konserter & Föreställningar, Jul på Gotland
Datum: Torsdag 14 dec 2017
per person

Från 200 SEK

Njut av härlig julstämning i en av Visbys vackraste ruiner. Vi bjuder på finstämd, storslagen och medryckande julmusik samt glögg och gotter.

För fjärde året i rad bjuder Visby vokalensemble på härlig julstämning i en av Visbys vackraste ruiner. Finstämd, storslagen, välkänd och nyskriven medryckande julmusik samt glögg och gotter. Föreställningen är 45 minuter och passar för alla. Lika bra som After work och Before dinner.

Visby vokalensemble är en blandad kör och består av ett 25-tal erfarna korister i olika åldrar. Kören bildades 1983 och har haft flera olika musikaliska ledare för olika projekt. Från 2014 arbetar kören huvudsakligen med Karin Eklundh som dirigent.

Visby Vokalensemble med solister och Per Hallgren, piano. Musikalisk ledning och regi Karin Eklundh.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Dec
Torsdag 14 dec 2017 17:30 S:t Nicolai ruin
Hotell

Hotel Helgeand Wisby

Avstånd: 150 meter
JUST NU! SISTA MINUTENRUM! Fantastiskt mysigt och exklusivt litet hotell i 1300-talshus innanför ringmuren, 275 meter från havet. Romantikdesignade rum med kalkstensväggar i mjuka jordfärger och naturliga trägolv. Badrum i granitklinker. Carpe Diemsängar med fluffiga duntäcken. Underbar frukostbuffé med varma och kalla rätter ingår. Visbys bästa krogar ligger bara minuter från hotellet. En lugn oas i stadens hjärta vid butiker, restauranger och caféer.
Hotell

Hotell S:t Clemens

Avstånd: 154 meter
I hjärtat av Visby innerstad ligger Hotell S:t Clemens. Samtliga 32 rum har en personlig prägel och sammanbinds av två mysiga trädgårdar. Tre stjärnor borgar för bekväm standard med dusch, toalett, TV och fri tillgång till trådlöst Internet på samtliga rum. Varje dag serveras vår omtyckta frukostbuffé. Vi har en bokningsbar parkering och under höst och vår går det att hyra cyklar i receptionen. Varmt välkomna till oss på Hotell S:t Clemens!
Hotell

Hotell Breda Blick

Avstånd: 128 meter
Hotell Breda Blick består av två sekelskifteshus belägna i Visby innerstad strax intill Botaniska trädgården.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 14 dec 2017 17:30 - 17:30 @ S:t Nicolai ruin
OK

Karta


Information