Den officiella GGN-festen

Område: Visby
Strandvägen 4, 62155 Visby (visa karta)
Kategori: GGN, Wisby Strand
Datum: Lördag 26 okt 2019
PER PERSON

Från 150 SEK

För sjunde året i rad arrangerar Nordic Sport & Event i samarbete med Wisby Strand den officiella GGN-festen. Succén från förra året med att kombinera prisutdelningen i samband med att de exklusiva bufféerna dukas upp fortsätter.

Den stora buffén står uppdukad direkt efter avslutad prisutdelning och efter att dansgolvet har öppnat pågår festen till 03:00. Så räkna med en helkväll där tävlande, supportrar, partners, arrangörer & team träffas och umgås.

För liveunderhållningen står ett av Sveriges mest eftertraktade partyband Rydell & Quick. I DJ-båset spelar ingen mindre än Lucky Luke (Kallis Visby/ Verandan Åre) för att leverera ett galet tryck på dansgolvet!

Biljettalternativ:

Buffébiljett inklusive efterfest
420:- ink serviceavgift
Biljetten inkluderar tillträde till bufféområdet samt tillträde till efterfestarenan med liveunderhållning och DJ.

Buffébiljett
320:- ink serviceavgift
Biljetten inkluderar endast tillträde till bufféområdet. Möjligheten finns att i mån av plats köpa efterfestbiljett i entrén, till en kostnad av 150:-.

Efterfestbiljett
150:- ink serviceavgift
Biljetten garanterar plats samt företräde vid kö till GGN-helgens största fest med flera barer samt liveunderhållning och Dj. Insläpp från kl. 21.30.

Insläpp & bar till prisutdelningen från 18.00
Inget förköp krävs till prisutdelningen - "Först till kvarn"

GGN-Buffé samt prisutdelning: 19.00-21.00
Efterfest: 21.30-03.00

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Okt
Lördag 26 okt 2019 19:30 Wisby Strand Congress & Event
26 Okt
Lördag 26 okt 2019 21:30 Wisby Strand Congress & Event
Hotell

Kalk Hotel

Avstånd: 220 meter
Kalk Hotel (f.d. Hotell Strandporten) - Ett vackert boutiquehotel i Visby. Vi har tjugo unikt inredda rum med kalkstensdetaljer från Burgsvik. Ni hittar oss mitt i världsarvsstaden, Visby med en underbar havsutsikt.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 210 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.
Hotell

Hotell Visby Börs

Avstånd: 211 meter
Nytt hotell 2019! Välkommen till Hotell Visby Börs, Visbys äldsta och samtidigt nyaste hotell. Som åter öppnar portarna på vackra Strandgatan i Visby innerstad. Hotell Visby Börs är ett 4-stjärnigt hotell med en elegant och sober stil.

I närheten av


Information