Wisbymaskeraden firar 5-årsjubileum!

Område: Visby innanför muren
Clarion Wisby Hotel Strandgatan 6 Visby (visa karta)
Arena/Plats: Clarion Hotel Wisby
Kategori: Musik & Dans
Datum: Lördag 11 okt 2014
per person

Från 425 SEK

Årets tema ”Wisbymaskeraden goes Hollywood - dancing dirty” är ett 60-talstema med utgångspunkt i Beatles, Bond och bugg. Temat genomsyrar hela helgen, inte minst den stora festkvällen!

Wisbymaskeraden började som ett litet evenemang år 2010. Nu har den växt till en av Sveriges mest fantastiska temafester, och hålls under en hel helg.

Invigning av helgen sker på fredag den 10 oktober 2014 på Munkkällaren i Visby. På lördag eftermiddag kan du delta i Svenska Mästerskapen i Maskerad på Gotlands Muséum. Sen på lördag kväll ör det dags för den stora maskeradfesten på Clarion Hotel Wisby!

Under kvällen tas du med till en annan värld. Hotellet byggs om och nya miljöer skapas. Allt för att förföra dina sinnen. Dansa till liveorkestrar, se musikalartister och dansgrupper uppträda, och bli förstummad av magiker och akrobater. Årets maskerad friar lite extra till dig som dansar bugg. Kom och släpp loss i en storartad Hollywood-miljö!

Biljetter kan köpas här fram till och med tisdag den 7 oktober 2014. Om du inte köper din biljett här kan du köpa en entrébiljett i dörren. Den kostar då 475:-. Buffétbiljett kan inte köpas i dörren.

Entré till invigning och SM i Maskerad ingår utan kostnad.

Mer information hittar du på www.wisbymaskeraden.se och på Facebook.

MASKERADENTRÉ
En helkväll med underhållning, konserter, disco mm. Start kl. 19.00. Biljetten gäller för en helafton i maskeradens tecken.
Pris: 445:- (inkl. moms)

MASKERADENTRÈ med BUFFÉTMIDDAG
En helkväll som ovan och därutöver Clarion Hotel Wisbys mingelbuffé med många godsaker.
Pris: 665:- (inkl. moms)

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
11 Okt
Lördag 11 okt 2014 19:00 - 02:00 Clarion Hotel Wisby

Bokningsbar i paket

per person

1460 SEK

Kom och besök Gotlands häftigaste fest! Årets tema ”Wisbymaskeraden goes Hollywood -dancing dirty” är ett 60-talstema med utgångspunkt i Beatles, Bond och bugg. Och temat genomsyrar hela helgen, inte minst den stora festkvällen! Wisbymaskeraden är en temafest, en happening och en totalupplevelse. Paketet ger dig en upplevelsehelg med 2 nätters övernattning på Clarion Hotel Wisby, Solhem Hotel eller Strand Hotel.
Avstånd: 33 meter
Clarion Hotel Wisby är ett modernt förstaklasshotell, centralt beläget i Visby innerstad. Hotellet är inrymt i fastigheter från 1200-talet och framåt. Den medeltida atmosfären är ständigt närvarande, här finns t. ex. kryssvalv, pelare och en medeltida gränd - väl tillvaratagna och restaurerade. Vi är stolta över vår miljö och du är mer än välkommen att se, men också röra. Vi har inte skapat ett museum utan ett fullt modernt fungerande hotell. Välkommen att nyttja våra rum, konferenssalar, restauranger, barer, SPA-avdelningen och vigselkapell.
Avstånd: 20 meter
Bästa läget i Visby! Bo i hjärtat av världsarvsstaden Visby, ett stenkast från havet, Almedalen, restauranger, shopping mm. Hotellet står nu färdigt efter en totalrenovering och erbjuder 31 moderna hotellrum med hög standard. Restaurang La Masía, öns enda Tapasrestaurang, har en uteterrass med utsikt mot Donnersplats där solen stannar kvar långt in på kvällen.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 68 meter
Här bor du i nyrenoverade (2011) rum så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lö 11 okt 2014 19:00 - 02:00 @ Clarion Hotel Wisby
OK

Karta

Information

Annonser