Stämningsfull ceremoni och gourmetmiddag med Gotlands Tryffelakademi

Område: Visby innanför muren
Visby Domkyrka / Clarion Hotel Wisby Visby (visa karta)
Arena/Plats: Visby
Kategori: Mat & Dryck
Datum: Lördag 15 nov 2014
per person

Från 1195 SEK

Tryffelfestivalens höjdpunkt - Gotlands tryffelakademis årliga högtidsdag mitt under brinnande tryffelsäsongen. Stämningsfull tryffelceremoni i Domkyrkan. Efter ceremonin intas en sexrätters gourmetmiddag med tryffel i alla rätter och matchande viner på Clarion Hotel Wisby.

Välkommen till Tryffelfestivalens höjdpunkt - Gotlands tryffelakademis ceremoni och middag. Vi inleder med stämningsfull och intressant tryffelceremoni i Domkyrkan med bl a utnämning av årets tryffelkock, vacker körsång och underhållning. Efter ceremonin vandrar vi ned till vinterträdgården på Clarion Hotel Wisby för mingel och fördrink. Därefter intas en sexrätters gourmetmiddag med tryffel i alla rätter och matchande viner i Spegelsalen. Middagen tillagas av Gotlands kockelit som samverkar inom föreningen Kulinariska Gotland.

Program:
Kl 16.30 Tryffelakademins högtidsceremoni i Visby Domkyrka med introduktion och prisutdelningar. Direkt efter ceremonin börjar fördrinken på Clarion Wisby Hotell, åtföljd av en sexrätters tryffelmiddag i Spegelsalen med matchande viner. Kockarna från Kulinariska Gotland ger oss en god inblick i de spännande tryffelrätter som ligger på tallrikarna.

Klädsel under ceremoni och middag: Smoking eller mörk kostym

I grundpriset ingår inte vin, men du kan lägga till vinpaket för 695 kr i din bokning.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
15 Nov
Lördag 15 nov 2014 16:30 Visby
Hotell

Hotell Gute

Avstånd: 206 meter
Hotell Gute är ett familjehotell med ett centralt men ändå lugnt läge vid en enkelriktad gata. Mitt i medeltida Visby; alldeles intill Stora torget, Almedalen, Kongresshallen och nära till restauranger, shopping, museer m.m. Hotellet är trestjärnigt, modernt men samtidigt med en gammaldags charm, där rummen har personlig karaktär. Tillgång till trådlöst internet utan kostnad.
Avstånd: 164 meter
I hjärtat av Visby innerstad ligger Hotell S:t Clemens. Samtliga 32 rum har en personlig prägel och sammnbinds av två mysiga trädgårdar. Tre stjärnor borgar för bekväm standard med dusch, toalett, TV och fri tillgång till trådlöst Internet på samtliga rum. Varje dag serveras vår omtyckta frukostbuffé. Vi har en bokningsbar parkering och under höst och vår går det att hyra cyklar i receptionen. Varmt välkomna till oss på Hotell S:t Clemens!
Avstånd: 133 meter
JUST NU! SISTA MINUTENRUM! Fantastiskt mysigt och exklusivt litet hotell i 1300-talshus innanför ringmuren, 275 meter från havet. Romantikdesignade rum med kalkstensväggar i mjuka jordfärger och naturliga trägolv. Badrum i granitklinker. Carpe Diemsängar med fluffiga duntäcken. Bastu och varm källa. Underbar frukostbuffé med varma och kalla rätter ingår. Visbys bästa krogar ligger bara minuter från hotellet. En lugn oas i stadens hjärta vid butiker, restauranger och caféer.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lö 15 nov 2014 16:30 - 00:00 @ Visby
OK

Karta

Information

Annonser