Mega After Beach - Smalare än Thord & Tofta Beach Band

Område: Västra Gotland
Toftavägen 362, 622 66 Gotlands Tofta (visa karta)
Arena/Plats: Tofta Beach Club
Kategori: Mega After Beach
Datum: Måndag 16 jul 2018
per person

Från 125 sek

Gotlands största After Beach med dubbla band och gästartister! Välkommen till en fullmatad upplevelse med dubbla band och kända gästartister. Kapellmästare Robin Waernquist presenterar med Tofta Beach Band en magisk sommarupplevelse kompletterad med gäster.

Smalare än Thord är idag ett av landets mest anlitade party- och coverband. Sedan 1991 har Smalare spelat på heltid. Vägen har gått från små klubbar runt om i landet via sommarspelningar på Gotland och After Ski i fjällvärlden. Smalare har lirat After Beach på Magasin 3 och söndagsklubbar på Snäck.

En nostalgitripp på bästa sändningstid är att vänta!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
16 Jul
Måndag 16 jul 2018 16:00 Tofta Beach Club
Camping

Tofta Camping / Camping

Avstånd: 106 meter
Vi bjuder på bästa läge för sol, bad och utflykter. Campingen ligger 18 km söder om Visby vid Gotlands bästa badstrand.
Camping

Surflogiet

Avstånd: 483 meter
Gotlands minsta och vackraste strandcamping. Det första påståendet är vår gissning och det andra delar vi med flera. Här bor du i tält eller husvagn precis vid havet i skuggan av de 100 år gamla vindpinade martallarna. Campingplatsen följer naturens linjer och varje plats är unikt placerad efter de förutsättningar som moder jord själv har skapat. Du har en egen liten sandstrand precis utanför dörren och Toftas långa badstrand ligger 100 meter bort. På morgonen vaknar du till vågornas brus och på kvällen dukar ni upp middagen framför Östersjöns solnedgång. Den känslan kan vi inte vara utan och nu vill vi dela den med dig!
Hotell

Hotell Toftagården

Avstånd: 567 meter
Hotell Toftagården ligger vackert inbäddat i den gotländska naturen nära Toftas kilometerlånga sandstrand. Ett personligt och gemytligt med en familjär service, alla rum i markplan med park och skogs omgivning alldeles utanför dörren.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Mån 16 jul 2018 16:00 - 16:00 @ Tofta Beach Club
OK

Karta


Information