Mega After Beach - Markoolio & Tofta Beach Band

Område: Västra Gotland
Toftavägen 362, 622 66 Gotlands Tofta (visa karta)
Arena/Plats: Tofta Beach Club
Kategori: Mega After Beach
Datum: Torsdag 12 jul 2018
per person

Från 125 sek

Gotlands största After Beach med dubbla band och gästartister! Välkommen till en fullmatad upplevelse med dubbla band och kända gästartister. Kapellmästare Robin Waernquist presenterar med Tofta Beach Band en magisk sommarupplevelse kompletterad med gäster.

En av genom tidernas mest folkkära svenska artister är utan tvekan halvfinnen Markoolio. 1998 slog han igenom med dunder och brak med hiten "Sommar och sol", och har sedan dess varit ständigt aktuell. Efter snart 20 år på scen har Markoolio levererat otaliga hits; "Sola och bada i Piña Colada", "Vi drar till Fjällen", "Värsta Schlagern", "Gör det igen", "Rocka på", "Mera Mål", "Ingen sommar utan reggae", "Jag orkar inte mer", "Millenium 2" - det tar aldrig slut!

Räkna med en hitkavalkad utöver det vanliga!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
12 Jul
Torsdag 12 jul 2018 16:00 Tofta Beach Club
Hotell

Warfsholm

Avstånd: 11,2 km
Warfsholm är en vacker udde 3 mil söder om Visby. Här ligger ett anrikt pensionat med 22 hotellrum och 10 lägenheter. Pensionatet har länge varit känt för sina konserter på udden som i sommar återuppstår. Det är en livfull plats med restaurang, café, eget bageri, en charmig liten butik med både kall dryck, godis, glass och mysig inredning och gotländska produkter.
Bed & Breakfast

Paradiset Björkhaga B&B

Avstånd: 9,5 km
Paradiset Björkhaga en sekelskiftesdröm bland äppelträd och björk. Sekelskifteshus med närhet till hav, pool, restaurang, golf och rekreation. Vad mer kan man önska!
Camping

Tofta Camping / Camping

Avstånd: 134 meter
Vi bjuder på bästa läge för sol, bad och utflykter. Campingen ligger 18 km söder om Visby vid Gotlands bästa badstrand.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 12 jul 2018 16:00 - 16:00 @ Tofta Beach Club
OK

Karta


Information