Olle Hedberg med band & DJ Cazy

Arena/Plats:
Kategori: Evenemang

Från 195 SEK

En storsatsning på kvällsarrangemangen för årets StångaSpel ger oss möjlighet att erbjuda dans och underhållning av högsta klass på klassiska Stangmalmen i Stånga.
På fredagskvällen kommer The Playtones och under lördagkvällen kommer Olle Hedberg med band.

Olle Hedberg med band gästar Stånga Spelen under lördag kvällen och underhållningen kompletteras med DJ Cazy. PA kompaniet står för ljud och ljus.
På Stangmalmen finns öltält, kaffeservering och lotteriförsäljning. Insläpp från kl 20.00.

Möjlighet vid bokning av biljett till Olle Hedberg att köpa kombibiljett (fredag Playtones och lördag Olle Hedberg) för 350 kr.

StångaSpelen är ett av Gotlands största idrottsevenemang med ungefär 2000 deltagare i de gutniska idrotterna/lekarna. StångaSpelen håller på från torsdag till söndag.

Under StångaSpelen finns en tillfällig campingplats på Stangmalmen.

Bed & Breakfast

Enggaarde Bed & Breakfast

Avstånd: 9,7 km
Vi är ett litet ställe som ligger i en lantlig miljö nära djur och natur. Där det är lugnt och fridfullt långt från storstan och stress.
Bed & Breakfast

Gangvide Farm Bed & Breakfast

Avstånd: 11,5 km
Här på Gangvidefarm erbjuder vi boende med frukost i olika rum, stugor och husvagnar med mycket nostalgi som ligger fint på gården och intill Närsån, mitt bland ankor, höns och fotbollsmål och strax intill går hästarna och betar i en hage. Ett modernt servicehus där det finns dusch, toa, kök, uteplats, grill, turistinformation och frukost caffe.
Hotell

Gumbalde Golf Hotell och Restaurang

Avstånd: 1,2 km
Gumbalde är en skön oas på södra Gotland där du kan koppla av och njuta. Här finns restaurang, pub, hotell, bastu och 18-håls golfbana. Hela anläggningen är belägen i vacker gotlandsnatur med närhet till aktiviteter, shopping, hav och kultur.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

I närheten av


Information