Mina drömmars land - En show om Mi och Di

Bredgatan 10, 62157 VISBY (visa karta)
Arena/Plats: Länsteatern Gotland
Kategori: Konserter & Föreställningar
Datum: Onsdag 28 mar 2018
per person

Från 350 sek

En historia om hembakade kakor från förra året, flugor mot fönstret och erbjudanden om att ansluta till fibernät fast man inte har någon dator. Men också en varm historia med lyckliga stunder, bitterljuva melodier på en nymjölad dansbana.

Föreställningen är Marie Nilsson Linds comeback efter föreställningen "Systrarna Sisters" som hon gjorde med sin syster Josefin. Nu är tonen för alltid en annan, men ständigt lika angelägen.

Text: Marie Nilsson Lind
Regi: Thomas Sundström
På scen: Marie Nilsson Lind, Lennart Bäck, Erik Törner och Lee Gotvik.
Musik: bl.a. nykomponerade sånger av Benny Andersson och Marie Nilsson Lind.

Du erhåller bästa lediga sittplats. Salongen är numrerad och läktaren är sluttande med trappa i mitten. Handikappsplatser måste därför bokas direkt via teatern på 0498-291050. Rek från 15 år.

Välkommen till Länsteatern!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
28 Mar
Onsdag 28 mar 2018 19:00 - 21:15 Länsteatern Gotland
Hotell

Hotell Slottsbacken

Avstånd: 152 meter
Fyrstjärnigt hotell som är beläget innanför ringmuren i Visby, nära havet och bara ett stenkast från restauranger och shopping. 29 dubbelrum med dwc, några med havsutsikt samt en etagesvit. Fri WI-FI, konferenslokal, handikapprum.
Vandrarhem

Wisby Jernvägshotell

Avstånd: 86 meter
Mitt i Hansestaden, på stans bästa affärsgata Adelsgatan, ligger det lilla vandrarhemmet Wisby Jernvägshotell. Här erbjuds logi i sex rum med tillgång till kök, dusch och WC i korridor. Här bor du billigt men har ändå nära till allt Visby har att erbjuda.
Hotell

Hotell Villa Borgen

Avstånd: 89 meter
På Visbys shoppinggata nummer ett, Adelsgatan, hittar du familjära Hotell Villa Borgen. Affärer och restauranger ligger precis utanför porten, samtidigt som du finner lugn i rummen som är belägna i olika byggnader kring den stillsamma trädgården.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 28 mar 2018 19:00 - 21:15 @ Länsteatern Gotland
OK

Karta


Information