Sagan om det prickiga snabeldjuret

Område: Visby
Skeppsbron 24, 621 57 Visby (visa karta)
Arena/Plats: Joda bar & Kök
Kategori: Barn & Familj, Konserter & Föreställningar
Datum: Lördag 27 jan 2018
per person

Från 160 sek

Det här är en riktigt svängig musikal om att vara unik och modig! För barn mellan 3-9 år och deras familjer. med GotlandsMusikens Brass & Jazzgrupp.

Det lilla Snabeldjuret har kommit vilse och ställs inför en rad utmaningar när hen försöker hitta vägen hem.
Publiken får följa med in i en färggrann sagovärld där precis allt är möjligt. Var beredd på att sjunga, skratta, dansa och klappa med när Snabeldjuret och nyckelpigorna ger sig ut på sin resa.

Medverkande:
Geiger Fischer Productions
GotlandsMusikens Brass & Jazzgrupp

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
27 Jan
Lördag 27 jan 2018 14:00 - 15:00 Joda bar & Kök
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 43 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen är ett familjärt och charmigt mindre livsstilshotell, centralt beläget i inre småbåtshamnen i Visby. I våra rogivande fräscha rum med sköna sängar kan du surfa i vårt trådlösa bredbandssystem med din egen dator. Njut av den fräscha frukostbuffén med nybakat bröd och det nybryggda kaffet i vår bakgård med ringmuren som frukostsällskap. Observera att vårt hotell är rök- och allergifritt.
Hotell

Clarion Hotel Wisby

Avstånd: 125 meter
Clarion Hotel Wisby är ett modernt förstaklasshotell, centralt beläget i Visby innerstad. Hotellet är inrymt i fastigheter från 1200-talet och framåt. Den medeltida atmosfären är ständigt närvarande, här finns t. ex. kryssvalv, pelare och en medeltida gränd - väl tillvaratagna och restaurerade. Vi är stolta över vår miljö och du är mer än välkommen att se, men också röra. Vi har inte skapat ett museum utan ett fullt modernt fungerande hotell. Välkommen att nyttja våra rum, konferenssalar, restauranger, barer, SPA-avdelningen och vigselkapell.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 77 meter
Här bor du i nyrenoverade (2011) rum så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 27 jan 2018 14:00 - 15:00 @ Joda bar & Kök
OK

Karta


Information