Magnus Bäcklund & GotlandsMusikens Orkester - Queen

Område: Visby
Strandvägen 4, 62155 Visby (visa karta)
Arena/Plats: Wisby Strand
Kategori: Konserter & Föreställningar
Datum: Lördag 17 feb 2018
per person

Från 320 sek

”The show must go on”, ”We will rock you”, ”Don´t stop me now”, ”We are the champions” — förbered er på ett musikaliskt inferno av stora känslor när Queen's låtskatt exploderar på scenen.

Det ska en högtflygande mästerlig sångare till att axla Queen's oerhört karismatiske frontfigur Freddie Mercury. Magnus Bäcklund är piloten som med sin stora röst kommer leverera alla hits i en storslagen inramning.

Ulf Wadenbrandt har etablerat sig som en respekterad och eftersökt dirigent i sina samarbeten med många av Sveriges främsta symfoniorkestrar och ledande artister. Ulf är känd för sina symfoniska pop- och rockkonserter och har även gjort flera skivor med gränsöverskridande musikgenrer, främst en blandning av klassiskt, pop och rock, men även film- och dataspelsmusik.

Gotlands Musikalkompani har en unik förmåga att stärka ungdomar som individer och artister. Det mångåriga samarbetet med GotlandsMusiken har resulterat i ett pärlband av högklassiska musikaluppsättningar.

Medverkande:
Magnus Bäcklund sång
Ulf Wadenbrandt dirigent
Kör från Gotlands Musikalkompani
GotlandsMusikens Orkester

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
17 Feb
Lördag 17 feb 2018 15:30 - 18:00 Wisby Strand
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 240 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen är ett familjärt och charmigt mindre livsstilshotell, centralt beläget i inre småbåtshamnen i Visby. I våra rogivande fräscha rum med sköna sängar kan du surfa i vårt trådlösa bredbandssystem med din egen dator. Njut av den fräscha frukostbuffén med nybakat bröd och det nybryggda kaffet i vår bakgård med ringmuren som frukostsällskap. Observera att vårt hotell är rök- och allergifritt.
Hotell

Hotell Strandporten

Avstånd: 240 meter
Hotell Strandporten är ett boutiquehotell centralt och vackert beläget mitt i världsarvsstaden Visby, med utsikt över vackra Almedalen och havet från några av rummen. Nära till ett rikt utbud av nöjen, shopping, restauranger och kultur.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 215 meter
Här bor du i nyrenoverade (2011) rum så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 17 feb 2018 15:30 - 18:00 @ Wisby Strand
OK

Karta


Information