Mikael Rickfors & Visby Storband

Område: Visby
Strandvägen 4, 62155 Visby (visa karta)
Arena/Plats: Wisby Strand
Kategori: Konserter & Föreställningar
Datum: Lördag 24 mar 2018
per person

Från 320 sek

Mikael Rickfors är ett legendariskt namn inom svensk pop/rock. Inte bara för hans roll som sångare i The Hollies på sjuttiotalet, eller hans klassiska åttiotalshymn ”Vingar för Pengarna”, utan som en av landets bästa rocksångare någonsin. Grov med ett otroligt ton–omfång - Mikaels röst har blivit jämförd med de bästa.

1990 gaddade sig Mikael ihop med Göran Lagerberg, Magnus Lindberg och Pugh Rogefeldt för att forma supergruppen Grymlings. Alla låtarna på deras debut–album ”Grymlings” sjöngs på svenska. Albumet blev en stor succé och sålde platina. Grymlings var namnet på Mikaels bondgård på Gotland där han levde en tid.

De följande soloalbumen sjöngs på engelska. ”Lush Life” släpptes 2004 och var ett steg i en ny inriktning tillsammans med en välkänd svensk jazzkvartett. 2009 släpptes den mer akustiska skivan ”Away Again”.
Denna konsert blir ett spännande möte där jazz och rock blandas med pop i litet som stort format.

Medverkande:
Mikael Rickfors sång och gitarr
Visby Storband

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Mar
Lördag 24 mar 2018 15:30 - 18:00 Wisby Strand
Hotell

Hotell Strandporten

Avstånd: 242 meter
Hotell Strandporten är ett boutiquehotell centralt och vackert beläget mitt i världsarvsstaden Visby, med utsikt över vackra Almedalen och havet från några av rummen. Nära till ett rikt utbud av nöjen, shopping, restauranger och kultur.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 216 meter
Här bor du i nyrenoverade (2011) rum så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 240 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen är ett familjärt och charmigt mindre livsstilshotell, centralt beläget i inre småbåtshamnen i Visby. I våra rogivande fräscha rum med sköna sängar kan du surfa i vårt trådlösa bredbandssystem med din egen dator. Njut av den fräscha frukostbuffén med nybakat bröd och det nybryggda kaffet i vår bakgård med ringmuren som frukostsällskap. Observera att vårt hotell är rök- och allergifritt.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 24 mar 2018 15:30 - 18:00 @ Wisby Strand
OK

Karta


Information