Gotland Art Week invigning

Område: Visby innerstad
Smedjegatan 19, 62155 Visby (visa karta)
Kategori: Gotland Art Week
Datum: Söndag 20 aug 2017
per person

Från 65 sek

Årets invigning av Gotland Art Week. Som vanligt är merparten av evenemanget hemligt. Årets konferencier är Thomas Sundström från Länsteatern.

Gotlandsmusiken är även i år det stora musikaliska huvudnumret. Officiella gäster på scen är Landshövdning Cecilia Schelin Seidegård och regiondirektör Peter Lindvall

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Aug
Söndag 20 aug 2017 20:17 - 22:00 St Nicolai (Kultudralen)
Hotell

Hotell Breda Blick

Avstånd: 124 meter
Hotell Breda Blick består av två sekelskifteshus belägna i Visby innerstad strax intill Botaniska trädgården.
Hotell

Hotel Helgeand Wisby

Avstånd: 165 meter
JUST NU! SISTA MINUTENRUM! Fantastiskt mysigt och exklusivt litet hotell i 1300-talshus innanför ringmuren, 275 meter från havet. Romantikdesignade rum med kalkstensväggar i mjuka jordfärger och naturliga trägolv. Badrum i granitklinker. Carpe Diemsängar med fluffiga duntäcken. Underbar frukostbuffé med varma och kalla rätter ingår. Visbys bästa krogar ligger bara minuter från hotellet. En lugn oas i stadens hjärta vid butiker, restauranger och caféer.
Hotell

Hotell S:t Clemens

Avstånd: 167 meter
I hjärtat av Visby innerstad ligger Hotell S:t Clemens. Samtliga 32 rum har en personlig prägel och sammanbinds av två mysiga trädgårdar. Tre stjärnor borgar för bekväm standard med dusch, toalett, TV och fri tillgång till trådlöst Internet på samtliga rum. Varje dag serveras vår omtyckta frukostbuffé. Vi har en bokningsbar parkering och under höst och vår går det att hyra cyklar i receptionen. Varmt välkomna till oss på Hotell S:t Clemens!

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 20 aug 2017 20:17 - 22:00 @ St Nicolai (Kultudralen)
OK

Karta


Information