Thomas Di Leva

Område: Visby innerstad
Visby Domkyrka Västra Kyrkogatan , 621 56 Visby (visa karta)
Arena/Plats: Visby Domkyrka
Kategori: Konserter & Föreställningar, Kultur & Nöje
Datum: Torsdag 26 okt 2017
per person

Från 350 sek

I höst ger sig Thomas Di Leva ut på en kyrkoturné runtom i Sverige. ”Det kommer att bli en ljusfylld kärlekskonsert där jag framför mina låtar med sagolika arrangemang och kyrkokör. En kväll tillsammans i hjärtats möte. Du och jag är miraklet. Vi ses på turnén.” /Ljus & Kärlek* Thomas

Konserten är i Visby Domkyrka med medverkan av Burs Pastorats damkör och ungdomskör under ledning av Åsa Nilsson

Välkommen!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Okt
Torsdag 26 okt 2017 19:00 Visby Domkyrka
Hotell

Hotel Helgeand Wisby

Avstånd: 71 meter
JUST NU! SISTA MINUTENRUM! Fantastiskt mysigt och exklusivt litet hotell i 1300-talshus innanför ringmuren, 275 meter från havet. Romantikdesignade rum med kalkstensväggar i mjuka jordfärger och naturliga trägolv. Badrum i granitklinker. Carpe Diemsängar med fluffiga duntäcken. Underbar frukostbuffé med varma och kalla rätter ingår. Visbys bästa krogar ligger bara minuter från hotellet. En lugn oas i stadens hjärta vid butiker, restauranger och caféer.
Hotell

Hotell S:t Clemens

Avstånd: 115 meter
I hjärtat av Visby innerstad ligger Hotell S:t Clemens. Samtliga 32 rum har en personlig prägel och sammanbinds av två mysiga trädgårdar. Tre stjärnor borgar för bekväm standard med dusch, toalett, TV och fri tillgång till trådlöst Internet på samtliga rum. Varje dag serveras vår omtyckta frukostbuffé. Vi har en bokningsbar parkering och under höst och vår går det att hyra cyklar i receptionen. Varmt välkomna till oss på Hotell S:t Clemens!
Hotell

Johan Målares Hus

Avstånd: 144 meter
Unikt boende för större sällskap. Grundpriset avser 5 gäster. Denna omsorgsfullt renoverade 1200-talsbyggnad ligger mitt i Visby innerstad. Här erbjuds boende med både originaldetaljer och moderna bekvämligheter. 50% rabatt vid weekendboende fre-sön!

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 26 okt 2017 19:00 - 19:00 @ Visby Domkyrka
OK

Karta


Information