Invigningsbiljett Natwest Island Games 2017

Område: Visby
Strandgärdet Visby (visa karta)
Arena/Plats: Strandgärdet
Kategori: Konserter & Föreställningar
Datum: Lördag 24 jun 2017
per person

Från 195 sek

Med över 4 000 åskådare och deltagare på läktaren startar vi sommarens stora idrottsevenemang med invigning den 24 juni 19.00 på Strandgärdet i Visby. Med Visby ringmur och havet som bakgrund skall vi välkomna och heja igång våra gäster!

Den 24-30 juni arrangeras NatWest Island Games 2017 på Gotland. Totalt deltar 24 öar i 14 olika idrotter och evenemanget är numera Europas största multisportarrangemang.

Invigningen bjuder på en två timmar lång show med presentation av deltagande öar, tal och traditionsenliga inslag såsom vattenceremoni, flagghalning, eden och mycket mer. Det blir också dans, riddare, eld, känslor och massor av glädje.

Invigningen är starten på NatWest Island Games en vecka med hundratals matcher, gemenskap och glädje – bli en del av NatWest Island Games du också!

Samtliga platser är onumrerade sittplatser. Barn under 3 år går in gratis (vid plats i vuxens knä).

Vid mån av plats finns biljetter att köpa på plats för 250 kr/person.

Invigningen sker på engelska.

På området finns kioskförsäljning, toaletter och barnvagnsparkering.

För er som kommer med bil hänvisar vi till befintliga parkeringar runt lasarettsområdet.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Jun
Lördag 24 jun 2017 19:00 Strandgärdet
Hotell

Hotell Breda Blick

Avstånd: 0 meter
Hotell Breda Blick består av två sekelskifteshus belägna i Visby innerstad strax intill Botaniska trädgården.
Hotell

Hotel Helgeand Wisby

Avstånd: 0 meter
JUST NU! SISTA MINUTENRUM! Fantastiskt mysigt och exklusivt litet hotell i 1300-talshus innanför ringmuren, 275 meter från havet. Romantikdesignade rum med kalkstensväggar i mjuka jordfärger och naturliga trägolv. Badrum i granitklinker. Carpe Diemsängar med fluffiga duntäcken. Underbar frukostbuffé med varma och kalla rätter ingår. Visbys bästa krogar ligger bara minuter från hotellet. En lugn oas i stadens hjärta vid butiker, restauranger och caféer.
Hotell

Hotell S:t Clemens

Avstånd: 0 meter
I hjärtat av Visby innerstad ligger Hotell S:t Clemens. Samtliga 32 rum har en personlig prägel och sammanbinds av två mysiga trädgårdar. Tre stjärnor borgar för bekväm standard med dusch, toalett, TV och fri tillgång till trådlöst Internet på samtliga rum. Varje dag serveras vår omtyckta frukostbuffé. Vi har en bokningsbar parkering och under höst och vår går det att hyra cyklar i receptionen. Varmt välkomna till oss på Hotell S:t Clemens!

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 24 jun 2017 19:00 - 19:00 @ Strandgärdet
OK

Karta


Information