Sommarkväll på Stora Gåsemora - Veronica Maggio

Område: Fårö
Stora Gåsmora 4200, 624 67 Fårö (visa karta)
Arena/Plats: Stora Gåsemora
Kategori: Konserter & Föreställningar, Sommarkväll på Gåsemora
Datum: Onsdag 2 aug 2017
PER PERSON

Från 575 SEK

Det är imponerande med artister som gång på gång levererar nya hits. Det är svårare än man kan tro och det är många som försöker men misslyckas. Vi glada och väldigt stolta över att Sveriges popdrottning nr 1 väljer att besöka den gamla höladan på Fårö.

Att gå in på Veronica Maggios artistsida på Spotify och kolla mängden streams är djupt imponerande, och förra årets utsålda Stockholms Stadion var liksom pricken över i:et. Nu vet vi alla var skåpet ska stå och vem som regerar.

Mat & dryck
Försäljning av mat och dryck kommer att finnas på konsertområdet.

Parkering
Avgiftsbelagd bilparkering finns i nära anslutning till konsertplatsen. Parkeringen sköts i sin helhet av Fårösunds GOIK vilket innebär att intäkterna för parkeringen oavkortat går till den lokala idrotten.

Tider
Insläpp från 17:00. Konserten börjar 20:00. Konsertlängd kan variera med respektive artist men räkna med mins ca 1 timme och 30 minuter .

Tänk på att inomhuskonserter utan sittplatser inte är en bra miljö för mindre barn. Inne i ladan är det trångt, hög ljudnivå och ganska stökigt. Eftersom barn är småväxta är det dessutom svårt för dem att se något av artisterna. Gårdsplanen utanför konsertladan är däremot barnvänlig.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
2 Aug
Onsdag 2 aug 2017 20:00 Stora Gåsemora
Camping

Strandcampingen - Sudersand Resort, Fårö

Avstånd: 2 km
Välkomna till ett naturskönt, barnvänligt och strandnära Sudersand Strandcamping på Fårö. Det ligger fantastiskt vackert intill en fin barnvänlig strand. Här finns campingtomter för husbil, husvagn och tältplatser endast 100 meter från stranden.
Hotell

Hotell - Sudersand Resort, Fårö

Avstånd: 2,6 km
Sudersands Hotell är ett uppgraderat vandrarhem. Perfekt för dig som vill ha högre standard och behålla närheten till natur och strand..
Camping

Strandskogens Camping - Sudersand Resort, Fårö

Avstånd: 2,5 km
Strandskogens Camping drivs av Sudersand Resort. Här finns husvagnscamping, stugor, servicehus, kök och samlingsrum. De 20 husvagnsplatserna har el, vatten och avlopp. Grannen Sudersand Resort innebär ett rikt utbud på bekvämligheter och aktiviteter.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 2 aug 2017 20:00 - 20:00 @ Stora Gåsemora
OK

Karta


Information