Visby Jazzfest

Område: Visby innerstad
Wisby Hof Adelsgatan 2, 62157 Visby (visa karta)
Arena/Plats: Wisby Hof
Kategori: Konserter & Föreställningar
Datum: Lördag 26 aug 2017
per person

Från 300 SEK

På Visby Jazzfest får man lyssna till ett brett utbud av jazz. Från dixieland, via swing och till modern jazz. Denna minifestival anordnas för fjärde året i rad och har både professionella och amatörmusiker och band både från Gotland och fastlandet.

Visbys årligen återkommande jazzfest. I år kommer ett namnkunnigt gäng med Peter Asplund, Mary Nelson, Ulf Johansson Werre, Andreas Pettersson, Daniel Tilling, Josef Karnebäck, Sebastian Ågren, Ebba Åsman, Lazy Bones, Gotlands Jazzband och Sulan City Stompers.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Aug
Lördag 26 aug 2017 16:00 Wisby Hof
Hotell

Hotell Villa Borgen

Avstånd: 87 meter
På Visbys shoppinggata nummer ett, Adelsgatan, hittar du familjära Hotell Villa Borgen. Affärer och restauranger ligger precis utanför porten, samtidigt som du finner lugn i rummen som är belägna i olika byggnader kring den stillsamma trädgården.
Bed & Breakfast

Visby Innerstads B&B

Avstånd: 159 meter
Välkommen till Visby Innerstads B&B. Nyrenoverade rum 2016 med egen WC och dusch.
Vandrarhem

Wisby Jernvägshotell

Avstånd: 87 meter
Mitt i Hansestaden, på stans bästa affärsgata Adelsgatan, ligger det lilla vandrarhemmet Wisby Jernvägshotell. Här erbjuds logi i sex rum med tillgång till kök, dusch och WC i korridor. Här bor du billigt men har ändå nära till allt Visby har att erbjuda. Gästerna har möjlighet till parkering på innergård (förbokning 150:- /per dag).

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 26 aug 2017 16:00 - 16:00 @ Wisby Hof
OK

Karta


Information