92 Möjligheter

Område: Visby
Strandvägen 4, 62155 Visby (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang
per person

Från 295 SEK

Välkommen till en inspirationsdag med målet att skapa tillväxt på Gotland! Vi har 92 socknar och därmed 92 möjligheter att lyckas!

Vår utgångspunkt för arrangemanget är studier som visar att en stark koppling mellan universitet och näringsliv i kombination med driftiga föreningsmänniskor och entreprenörer skapar tillväxt hos landsbygdskommuner.

92 möjligheter kommer att ge Dig nya spännande idéer, ny kunskap och inspiration att ta med hem till ditt företag, din förening eller till din socken. På schemat för inspirationsdagen står såväl seminarier som föreläsningar. Bland annat föreläser professorn Charlotta Melander som har forskat kring urbanisering och ungas flyttmönster. Gotlänningarna får även möjlighet att inspireras av Patrik Andersson som fick ett tjugotal somalier i Borlänge att på åtta månader gå från att inte ha tagit ett enda skridskosteg till att ställa upp i VM i bandy 2014.

Välkommen!

Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 204 meter
Här bor du i nyrenoverade (2011) rum så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.
Hotell

Hotell Strandporten

Avstånd: 226 meter
Hotell Strandporten är ett boutiquehotell centralt och vackert beläget mitt i världsarvsstaden Visby, med utsikt över vackra Almedalen och havet från några av rummen. Nära till ett rikt utbud av nöjen, shopping, restauranger och kultur.
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 231 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen är ett familjärt och charmigt mindre livsstilshotell, centralt beläget i inre småbåtshamnen i Visby. I våra rogivande fräscha rum med sköna sängar kan du surfa i vårt trådlösa bredbandssystem med din egen dator. Njut av den fräscha frukostbuffén med nybakat bröd och det nybryggda kaffet i vår bakgård med ringmuren som frukostsällskap. Observera att vårt hotell är rök- och allergifritt.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Karta


Information