92 Möjligheter

Område: Visby
Strandvägen 4, 62155 Visby (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang
per person

Från 295 SEK

Välkommen till en inspirationsdag med målet att skapa tillväxt på Gotland! Vi har 92 socknar och därmed 92 möjligheter att lyckas!

Vår utgångspunkt för arrangemanget är studier som visar att en stark koppling mellan universitet och näringsliv i kombination med driftiga föreningsmänniskor och entreprenörer skapar tillväxt hos landsbygdskommuner.

92 möjligheter kommer att ge Dig nya spännande idéer, ny kunskap och inspiration att ta med hem till ditt företag, din förening eller till din socken. På schemat för inspirationsdagen står såväl seminarier som föreläsningar. Bland annat föreläser professorn Charlotta Melander som har forskat kring urbanisering och ungas flyttmönster. Gotlänningarna får även möjlighet att inspireras av Patrik Andersson som fick ett tjugotal somalier i Borlänge att på åtta månader gå från att inte ha tagit ett enda skridskosteg till att ställa upp i VM i bandy 2014.

Välkommen!

Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 204 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.
Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Avstånd: 216 meter
Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.
Hotell

Kalk Hotel

Avstånd: 226 meter
Upptäck Kalk Hotel, ett vackert beläget boutiquehotell mitt i Världsarvstaden Visby med en underbar utsikt över vackra Almedalen och havet från några av rummen. Här finner du ett rikt utbud av kultur och restauranger, allt inom gångavstånd.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

I närheten av


Information