A tribute to Frank Sinatra och Billie Holiday

Område: Visby
Wisby Strand Strandvägen 4, 62155 Visby (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang
Per Person

Från 295 SEK

”A Tribute to Frank Sinatra och Billie Holiday” med Roger Pontare, Kiralina Salandy och Visby Storband: För hundra år sedan föddes dessa två ikoner på andra sidan Atlanten. Trots väldigt olika livsförutsättningar skapade båda, på olika sätt, musik som står sig i musikhistorien. Det vill vi fira med en tribute-konsert med Roger Pontare och Kiralina Salandy tillsammans med Visby Storband.

Medan Europa härjades av krig blev världen trots allt på många sätt vackrare då två musikikoner föddes på andra sidan Atlanten. 1915 var året då Frank Sinatra och Billie Holiday såg dagens ljus och över tid kom de att bli ledande profiler inom den vokala jazzen.

Roger Pontare är ett kärt återseende för den gotländska publiken. Han har gästat Visby Storband ett flertal tillfällen och denna gång ikläder han sig rollen som ”Ol´ Blue Eyes”. Pontare har haft en lång framgångsrik karriär och är för den breda publiken mest känd för sina två vinster i Melodifestivalen.

Kiralina Salandy är nog för många ännu en okänd storhet som väntar på att bli upptäckt. Med rötter i Västindien och uppväxt i Kanada har hon nu bosatt sig i Stockholm. Kiralina sjunger företrädelsevis blues, gospel, country och jazz. Hon gästade storbandet redan sommaren 2014 på Almedalsscenen, då tankar på en fortsättning växte fram.

Tillsammans med Visby Storband bildar de en välsjungande och svängig enhet. Lägg där till en låtskatt som formats av legendariska sångare så är succén ett faktum!

Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 209 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen är ett familjärt och charmigt mindre livsstilshotell, centralt beläget i inre småbåtshamnen i Visby. I våra rogivande fräscha rum med sköna sängar kan du surfa i vårt trådlösa bredbandssystem med din egen dator. Njut av den fräscha frukostbuffén med nybakat bröd och det nybryggda kaffet i vår bakgård med ringmuren som frukostsällskap. Observera att vårt hotell är rök- och allergifritt.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 193 meter
Här bor du i nyrenoverade (2011) rum så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.
Hotell

Clarion Hotel Wisby

Avstånd: 232 meter
Clarion Hotel Wisby är ett modernt förstaklasshotell, centralt beläget i Visby innerstad. Hotellet är inrymt i fastigheter från 1200-talet och framåt. Den medeltida atmosfären är ständigt närvarande, här finns t. ex. kryssvalv, pelare och en medeltida gränd - väl tillvaratagna och restaurerade. Vi är stolta över vår miljö och du är mer än välkommen att se, men också röra. Vi har inte skapat ett museum utan ett fullt modernt fungerande hotell. Välkommen att nyttja våra rum, konferenssalar, restauranger, barer, SPA-avdelningen och vigselkapell.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Karta


Information