Orkester Pop

Wisby Strand Strandvägen 4, 62155 Visby (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang
per person

Från 150 SEK

Wisby Strand
Orkester Pop: David Shutrick och Mija Folkesson har gjort låtar till bl a Bolibompa, och har utvecklat ett eget fantastiskt koncept för barn i alla åldrar, som här framförs tillsammans med GotlandsMusiken!

Orkester Pop har gjort sig kända hos den yngre publiken med musiken till kortfilmerna Mona och Mastiff i SVT:s Bolibompa och genom att skriva sånger till Bolibompasuccéerna Räkna med skägg, Stava med skägg, Mäta med skägg samt den uppmärksammade serien Värsta bråket. Stava med skägg vann Grammis 2011 i kategorin bästa barnskiva.

David Shutrick. David släppte en ny soloskiva i september 2014 men är också artisten bakom 90-talshitsen Container, Sambos på försök och Finland. David har även skrivit musik till bland andra Bo Kaspers Orkester och Svante Thuresson.

Mija Folkesson. Har sjungit och arrangerat körer bakom de flesta av vara svenska artister och har gett ut fem skivor, bland annat Mija och Greta. Hon är en av kompositörerna i Minimello – Bolibompas fantastiska variant av Melodifestivalen där artisterna utgörs av dekorerade toalettpappersrullar
som barn skickat in. Mija har också arbetat som danspedagog och musiklärare.

Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 186 meter
Här bor du i nyrenoverade (2011) rum så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.
Hotell

Hotell Stenugnen

Avstånd: 202 meter
Trestjärniga Hotell Stenugnen är ett familjärt och charmigt mindre livsstilshotell, centralt beläget i inre småbåtshamnen i Visby. I våra rogivande fräscha rum med sköna sängar kan du surfa i vårt trådlösa bredbandssystem med din egen dator. Njut av den fräscha frukostbuffén med nybakat bröd och det nybryggda kaffet i vår bakgård med ringmuren som frukostsällskap. Observera att vårt hotell är rök- och allergifritt.
Hotell

Clarion Hotel Wisby

Avstånd: 225 meter
Clarion Hotel Wisby är ett modernt förstaklasshotell, centralt beläget i Visby innerstad. Hotellet är inrymt i fastigheter från 1200-talet och framåt. Den medeltida atmosfären är ständigt närvarande, här finns t. ex. kryssvalv, pelare och en medeltida gränd - väl tillvaratagna och restaurerade. Vi är stolta över vår miljö och du är mer än välkommen att se, men också röra. Vi har inte skapat ett museum utan ett fullt modernt fungerande hotell. Välkommen att nyttja våra rum, konferenssalar, restauranger, barer, SPA-avdelningen och vigselkapell.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Karta


Information