I väntan på Godot - Samuel Beckett

Område: Östra och mellersta Gotland
När Gangvide 567 B, 623 48 Stånga (Visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang
per person

Från 200 SEK

Sista chansen att se Becketts vidunderliga pjäs som hade premiär 2013 på en av landets vackraste utomhusscener NÄRSAKAR i När.

söndag 16/8 kl 16.00,
måndag-lördag 17-22/8 kl 19.30

Håkan Andersson skriver så här i en bokrecension: "Dagen innan jag skriver det här har jag avnjutit en annan stor europeisk text "I väntan på Godot" av Samuel Beckett. Avnjutit den fantastiska föreställningen där Becketts hisnande, vindlande,roliga, sorgliga, djupt tragiska text framförs på ett sätt som utan vidare skulle ha tilltalat Beckett i en inramning som måste vare den ultimata för den här pjäsen.

Ylva Eggehorn skriver: "Lysande teater med verklighetssmak"

Olof Buckard skriver: De stora livsfrågorna kan knappast genljuda i en vackrare natur, i en mer stämingsmättad scenografi än i Örjan Herlitz oslagbara uppsättning"

Risto Leino skriver: Ett av sommarens bestående minnen. Man njöt där i sommarkvällen framför allt av ett fantastiskt skådespeleri. Hela ensemblen åstadkommer en humor som får publiken i ständig skrattberedskap.

Skådespelare:Evert Jansson, Bengt-Åke Rundqvist, Thomas Jankert, Henry Järnståhl och Rasmus Funk.

Detta är ett evenemang som går under Gotland Art Week.

Hotell

Strandakar Hotell

Avstånd: 6,6 km
Strandakar Hotell & Restaurang, ett nybyggt designhotell i unik gotländsk miljö.
Camping

Gangvide Farm Camping

Avstånd: 27 meter
Slå upp ditt tält eller parkera din husvagn, husbil hos oss och njut av livet på Gangvidefarm. Bo mitt bland ankor, höns, fotbollsmål och strax intill går hästarna och betar i en hage. Ta del av alla aktiviteter som erbjuds på gården och dess omgivning, fiska, hyr kanot och paddla i Närsån, pyssla med smådjuren, utmana dina kompisar i en pingistunering eller rundpingis mm.
Bed & Breakfast

Gangvide Farm Bed & Breakfast

Avstånd: 53 meter
Här på Gangvidefarm erbjuder vi boende med frukost i olika rum, stugor och husvagnar med mycket nostalgi som ligger fint på gården och intill Närsån, mitt bland ankor, höns och fotbollsmål och strax intill går hästarna och betar i en hage. Ett modernt servicehus där det finns dusch, toa, kök, uteplats, grill, turistinformation och frukost caffe.

I närheten av


Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland

Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails