Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 14 oktober 2020)

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 14 oktober 2020)

Hjärtats intelligens

Ekegården Kursgård Eke Bölske 144, 62340 Havdhem (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang
per person

Från 200 SEK

Skulle du vilja ha hjälp att förlösa stress, och istället skapa en positiv miljö kring ditt arbete, hälsa och ekonomi?

Dr Jörgen Tranberg har en doktorsexamen i komplementärmedicin och delar i denna underhållande och kunskapsintensiva föreläsning med sig av helt nya vetenskapliga rön om hur detta är möjligt. Han berättar på ett fängslande och lättbegripligt sätt om elektromagnetisk kommunikation, hjärtats elektriska fält och kopplingen mellan ditt hjärta och den universala helheten. En föreläsning där ny vetenskap och andlighet möts. Välkommen till en omvälvande föreläsning som redan förändrat många människors liv. På dagen är även restaurangen och uteserveringen öppen för lunch och middag.

Jörgen föreläser på Sunshine Week – sommarfestival på Ekegården.

OBS! Föreläsningen kl 14.00-17.00 kan endast bokas om bokning av föreläsning kl 10.00-12.00 bokats då det är en fortsättning.

Varmt välkomna!

Vandrarhem

Hablingbo, STF Vandrarhem

Avstånd: 7,6 km
STF Vandrarhem finns på övervåningen av Gotlands enda vingård. Här finns 9 rum med 32 bäddar sammanlagt. Allrum med TV, kök samt möjlighet att tvätta kläder. Trivsamma rum i unik miljö! Baksidan av vingården har en terrass samt en stor trädgård som disponeras av gästerna på vandrarhemmet. Barnvänligt. Vi tillhör Svenska turistföreningen (STF) så priset här är medlemspris, om ni inte är medlem betalar ni ett tilllägg (eller löser medlemskap) vid incheckningen. tillägget är 50:-/vuxen 25:-/barn och natt. Ankomst under juli månad bör ske mån-fre, kl 16-18. Övriga tider, kontakta oss, 070-5901275.
Hotell

Hotel Magazin1

Avstånd: 7,4 km
Hotel Magazin1 är ett unikt hus där ni kan sova och må gott. Byggnaden stod färdig 1934 och användes som magasin för spannmål då tåget fortfarande gick på Gotland. Vi har värnat om de ursprungliga detaljerna under restaureringen.
Bed & Breakfast

Enggaarde Bed & Breakfast

Avstånd: 7,7 km
Vi är ett litet ställe som ligger i en lantlig miljö nära djur och natur. Där det är lugnt och fridfullt långt från storstan och stress.

I närheten av


Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland

Build: 2020-10-19 17:01:38, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails