Attrahera ett nytt liv

Ekegården Kursgård Eke Bölske 144, 62340 Havdhem (Visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang
per person

Från 200 SEK

Föreläsning med Therese Appelqvist, beteendevetare och vägledare. På denna föreläsning delar hon med sig av sin historia om att attrahera ett helt nytt liv.

Det finns ingenting som är omöjligt för Therese Appelqvist. Inte längre. Tidigare levde hon ett helt annat liv, fyllt med måsten och gripanden efter hur hon skulle vara. Hon var också långtidssjukskriven. Idag är allt annorlunda. Attraktionslagen har en framträdande plats i hennes liv och hon känner idag glädje och kärlek – på riktigt. Numera lever hon sitt drömliv och bor i en gynnsam miljö på södra Gotland där hon driver Ekegården Kursgård. Platsen där även föreläsningen äger rum. På kvällen är även restaurangen och uteserveringen öppen för servering.

Therese föreläser på Sunshine Week – sommarfestival på Ekegården.

Varmt välkomna!

Vandrarhem

Hablingbo, STF Vandrarhem

Avstånd: 7,6 km
STF Vandrarhem finns på övervåningen av Gotlands enda vingård. Här finns 9 rum med 32 bäddar sammanlagt. Allrum med TV, kök samt möjlighet att tvätta kläder. Trivsamma rum i unik miljö! Baksidan av vingården har en terrass samt en stor trädgård som disponeras av gästerna på vandrarhemmet. Barnvänligt. Vi tillhör Svenska turistföreningen (STF) så priset här är medlemspris, om ni inte är medlem betalar ni ett tilllägg (eller löser medlemskap) vid incheckningen. tillägget är 50:-/vuxen 25:-/barn och natt. Ankomst under juli månad bör ske mån-fre, kl 16-18. Övriga tider, kontakta oss, 070-5901275.
Bed & Breakfast

Enggaarde Bed & Breakfast

Avstånd: 7,7 km
Vi är ett litet ställe som ligger i en lantlig miljö nära djur och natur. Där det är lugnt och fridfullt långt från storstan och stress.
Hotell

Hotel Magazin1

Avstånd: 7,4 km
Hotel Magazin1 är ett unikt hus där ni kan sova och må gott. Byggnaden stod färdig 1934 och användes som magasin för spannmål då tåget fortfarande gick på Gotland. Vi har värnat om de ursprungliga detaljerna under restaureringen.

I närheten av


Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland

Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails