7 & 10 aug - Skönheten och Odjuret - en folksaga i lågor

Strandgärdet Visby (Visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Tornerspel
student

Från 175 SEK

Två kvällar under årets Medeltidsvecka står i kärlekens och eldens tecken. Gycklargruppen Narrarna framför en av världens vackraste sagor i en fantastiskt spektakulär föreställning.

I nattens mörker belyser elden denna kärlekssaga om en vacker flicka och en förtrollad prins som oväntat upptäcker kärleken och vad det innebär att älska. Svävande dans, brinnande rosor blandas med explosiv eld och en gycklares komik för att blåsa liv i denna gamla folksaga i takt till pulsen av bultande hjärtan och medeltidens skönaste musik.

"Skönheten & Odjuret" presenteras av Medeltidsveckan på Gotland i samarbete med gycklargruppen Narrarna.

Hotell

Hotell S:t Clemens

Avstånd: 484 meter
I hjärtat av Visby innerstad ligger Hotell S:t Clemens. Samtliga 30 rum har en personlig prägel och sammanbinds av två mysiga trädgårdar. Tre stjärnor borgar för bekväm standard med dusch, toalett, TV och fri tillgång till trådlöst Internet på samtliga rum. Varje dag serveras vår omtyckta frukostbuffé. Vi har en bokningsbar parkering och under höst och vår går det att hyra cyklar i receptionen. Varmt välkomna till oss på Hotell S:t Clemens!
Hotell

Hotell Breda Blick

Avstånd: 326 meter
Välkommen till Hotell Breda Blick, sekelskifteshotellet i Visbys kanske trevligaste omgivningar! Hotell Breda Blick består av två sekelskifteshus belägna i Visby innerstad, strax intill den Botaniska trädgården.
Hotell

Hotel Helgeand Wisby

Avstånd: 502 meter
Mysigt och exklusivt hotell i 1300-talshus innanför ringmuren. Romantikdesignade rum med kalkstensväggar i mjuka jordfärger. Badrum i granitklinker. Carpe Diemsängar med fluffiga duntäcken. Visbys bästa krogar ligger bara minuter från hotellet.

I närheten av


Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland

Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails