31 juli – Mikael Wiehe på Fårö

Stora Gåsmora 4200, 624 67 Fårö (Visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Musik & Dans

Från 400 SEK

Mikael Wiehe är en av få svenska artister med ett flertal bidrag till den svenska sångskatten. Låtar som Titanic, Flickan och kråkan, Lindansaren, Mitt hjärtas fågel och Fågel Fenix har gjort ett bestående intryck på hundratusentals Svenskar.

Mikael Wiehes medverkan i TV4´s succéprogram Så mycket bättre gjorde det klart att Mikael inte bara är en eminent låtskrivare utan att han dessutom har förmågan att tolka andras sånger och göra dem till sina egna.
Mikaels versioner av Lena PH´s Om igen, Tmbuktus Jag drar och E-types Calling Your Name tillförde nåt helt nytt och oväntat till originalet.
Mikael är varmt välkommen till Stora Gåsemora!

Arrangeras av Monarch Music i samarbete med Vinor Krog.
Avgiftsbelagd parkering finns i nära anslutning till konsertplatsen.

Tider:
Konserten börjar kl 21:00, dörrarna öppnar kl 18:00.

Hotell

Hotell - Sudersand Resort, Fårö

Avstånd: 2,6 km
Sudersands Hotell är ett uppgraderat vandrarhem. Perfekt för dig som vill ha högre standard och behålla närheten till natur och strand..
Camping

Strandskogens Camping - Sudersand Resort, Fårö

Avstånd: 2,6 km
Strandskogens Camping drivs av Sudersand Resort. Här finns husvagnscamping, stugor, servicehus, kök och samlingsrum. De 20 husvagnsplatserna har el, vatten och avlopp. Grannen Sudersand Resort innebär ett rikt utbud på bekvämligheter och aktiviteter.
Camping

Strandcampingen - Sudersand Resort, Fårö

Avstånd: 2,1 km
Välkomna till ett naturskönt, barnvänligt och strandnära Sudersand Strandcamping på Fårö. Det ligger fantastiskt vackert intill en fin barnvänlig strand. Här finns campingtomter för husbil, husvagn och tältplatser endast 100 meter från stranden.

I närheten av


Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland

Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails