Othello när Shakespeare är som bäst

Roma Kungsgård (Lövsta), 622 54 Romakloster (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Teater
vuxen

Från 425 SEK

Romateatern ger Othello i den vackra Klosterruinen på Roma Kungsgård i hjärtat av Gotland! En unik plats och en spännande föreställning du inte får missa sommaren 2012!

Shakespeare serverar här ett passionsdrama som med andlös spänning griper tag från första scenen fram till det oundvikliga slutet. Den svarte generalen Othello förälskar sig i den vackra Desdemona, dotter till Venedigs högsta råd och lyckan är gränslös. Men Othellos undersåte fänrik Jago bär i hemlighet på ett oresonligt hat mot sin chef och iscensätter därför listigt en infernalisk plan för att krossa Othello…
I rollen som fänrik Jago ser vi Allan Svensson och general Othello gestaltas av Peter Gardiner. För regin svarar Thomas Segerström.

Observera att dessa biljetter är ej ändrings- eller avbokningsbara!

Bra att veta
Åldersgräns 7
Hotell

Hotell Dalhem

Avstånd: 3,4 km
Hotell Dalhem är ett lantligt och personligt boende med restaurang med fullständiga rättigheter. 15 min sydost om Visby. De 10 gästrummen består av både dubbelrum och familjerum. Läget mitt på ön gör att det är en bra utgångspunkt för utflykter över hela ön.
Bed & Breakfast

Mallas Stenstugu B&B

Avstånd: 9,1 km
Välkomna till en lugn & lantlig miljö med pensionatskänsla, centralt på Gotland och bara 20 minuter från färjan! På Mallas Stenstugu står en bäddad säng och väntar i rum med hotellstandard - eller i enklare rum med delat bad. KRAV-certifierad frukostbuffé i vårt nybyggda växthus och ekologiskt sänglinne.
Hotell

Hallfreda Hotell

Avstånd: 6,6 km
Bo vackert och smakfullt på Hallfreda Hotell, en rogivande gårdsidyll med anor från 1300-talet. Mangårdsbyggnaden till Hallfreda egendom byggdes om till hotell 2009. Vi bevarade Donners italienska prägel från 1700-talet och målade våra sex hotellrum med Ottocento, en italiensk målningsteknik. I flygelbyggnaden finns två lägenheter med självhushåll, om man så önskar.

I närheten av


Information


Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails