Joe Labero dinner-show

St. Göransgatan 31, 62125 Visby (visa karta)
Arena/Plats: NOVI
Kategori: Evenemang, Barn & Familj
Datum: Fredag 12 jul 2019 - onsdag 17 jul 2019
per person

Från 1020 sek

Fredag den 12 & onsdagen den 17 juli kommer illusionisten och magikern Joe Labero till NOVI Resort strax utanför Visby för en exklusiv middagsshow!

Labero bjuder på en show full av magi, effekter, fingerfärdighet och humor – uppskattat av hela familjen. Allt detta innan ni intar en 3-rätters middag komponerad av NOVI Resorts restaurang, i regi av Pontus Frithiof.
Antalet platser är begränsade och åldersgräns är 5 år.
Ordinarie pris gäller från 11 år och uppåt.

Priset inkluderar 3-rätters middag med show:

Showen startar 18:00

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
12 Jul
Fredag 12 jul 2019 18:00 NOVI
17 Jul
Onsdag 17 jul 2019 18:00 NOVI
Camping

Visby Strandby - Norderstrands Camping

Avstånd: 137 meter
Visby Strandby - Norderstrands Camping har ett unikt läge intill havet i Visby. Boendet ligger i Visby endast 1 km från Visbys ringmur. Här finns både hav, bad och hela Hansestadens utbud av affärer, restauranger och nattliv på bekvämt promenadavstånd. Campingen och stugbyn i VISBY stad!
Camping

Medeltidsveckans Camping

Avstånd: 405 meter
Välkommen till Medeltidsveckans camping. Med en stadsnära men avskärmad miljö med havsutsikt och gemytliga lägerplatser finns alla förutsättningar för en riktigt trevlig vistelse och god chans att träffa nya som gamla vänner.
Hotell

Novi Resort

Avstånd: 10 meter
En resort- & hotellupplevelse för dig som vill uppleva känslan av att vara utomlands – fast i Sverige! Strax norr om Visbys ringmur ligger NOVI Resort. Hotellet ligger perfekt beläget vid havet med närhet till såväl stadslive som natur.

I närheten av


Information