DIGGILOO

Område: Södra Gotland
Pensionat Grå Gåsen Hoburgsvägen 3, 623 35 Burgsvik (visa karta)
Arena/Plats: Grå Gåsen
Kategori: Konsertsommar, Tisdagar på Grå Gåsen
Datum: Tisdag 30 jul 2019
per person

Från 550 sek

Proppfylld med några av våra mest folkkära artister, grymma dansare och ett förstklassigt band – Sveriges soligaste sommarturné Diggiloo är tillbaka för att återigen bjuda på tre timmar underhållning.

Det blir härlig musik, massor av skratt och en stor dos kärlek precis som vanligt!

Om du gillar Diggiloo kommer du älska 2019 års årgång. Jessica Andersson, eller ”mamma Diggiloo” som hon också kallas, är tillbaka och det är veteranen Magnus Carlsson också. Även vår egen programledare David Lindgren syns på scenen igen tillsammans med Mariette som hoppar på världens bästa sommarjobb för andra året i rad.

John Lundvik gör Diggiloo-debut liksom countrystjärnan Mimi Werner. De får dessutom sällskap av stjärnornas stjärna! Casper Janebrink tar med sig alla Arvingarna ut i gröngräset. På humorsidan gör Thomas Petersson comeback på Diggiloo-scenen. Det gör även den norrländska rockkungen Brolle som äntligen åker med oss ut i Sommarsverige igen.

Samla ihop både vänner och familj och njut av en härlig stund tillsammans med oss. Du tar dessutom med dig två barn tom 14 år in på varje vuxens biljett - helt gratis! Med närhet till både hoppborgar, servering och showen blir det en helkväll som heter duga. Så känn er som hemma i Grå Gåsens mysiga trädgård - så fixar vi resten!

Insläpp från 17:00
Showstart 19:30

Diggiloo 2019 kommer bli en show utöver det vanliga med extra allt. Vi ses i sommar!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
30 Jul
Tisdag 30 jul 2019 19:30 Grå Gåsen
Vandrarhem

Hablingbo, STF Vandrarhem

Avstånd: 16,4 km
STF Vandrarhem finns på övervåningen av Gotlands enda vingård. Här finns 9 rum med 32 bäddar sammanlagt. Allrum med TV, kök samt möjlighet att tvätta kläder. Trivsamma rum i unik miljö! Baksidan av vingården har en terrass samt en stor trädgård som disponeras av gästerna på vandrarhemmet. Barnvänligt. Vi tillhör Svenska turistföreningen (STF) så priset här är medlemspris, om ni inte är medlem betalar ni ett tilllägg (eller löser medlemskap) vid incheckningen. tillägget är 50:-/vuxen 25:-/barn och natt. Ankomst under juli månad bör ske mån-fre, kl 16-18. Övriga tider, kontakta oss, 070-5901275.
Camping

Burgsvikens Strandby

Avstånd: 6,1 km
Burgsvik är hetast på den Gotländska landsbygden. En timmes bilresa söderut från Visby ca 7 km norr om Burgsvik hittar du i Sudrets hjärta denna nya anläggning.
Hotell

Hotel Magazin1

Avstånd: 16,6 km
Hotel Magazin1 är ett unikt hus där ni kan sova och må gott. Byggnaden stod färdig 1934 och användes som magasin för spannmål då tåget fortfarande gick på Gotland. Vi har värnat om de ursprungliga detaljerna under restaureringen.

I närheten av


Information