Gotland Chamber Music Festival - Pianokonsert

Område: Östra och mellersta Gotland
Dalhems Kyrka, 62256 Dalhem (visa karta)
Arena/Plats: Dalhems Kyrka
Kategori: Gotland Chamber Music Festival, Konsertsommar
Datum: Söndag 21 jul 2019
per person

Från 250 SEK

I början av 1980-talet startade den världsberömde pianovirtuosen Staffan Scheja en kammarmusikfestival på Gotland. Festivalen har under årens lopp vuxit till ett evenemang som blivit väletablerat på intensiva sommar-Gotland.

Artist:
Staffan Scheja

Musik:
E. Andrée: Pianosonat A-dur op.3
L. Boulanger: Ur Trois Morceaux pour piano
C. Schumann: Nocturne op. 6 nr 2
R.S chumann: Humoresk op.20

Samtliga platser är onumrerade.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Jul
Söndag 21 jul 2019 19:30 Dalhems Kyrka
Hotell

Hotell Dalhem

Avstånd: 2,7 km
Hotell Dalhem är ett lantligt och personligt boende med restaurang med fullständiga rättigheter. 15 min sydost om Visby. De 10 gästrummen består av både dubbelrum och familjerum. Läget mitt på ön gör att det är en bra utgångspunkt för utflykter över hela ön.
Hotell

Hallfreda Hotell

Avstånd: 7,7 km
Bo vackert och smakfullt på Hallfreda Hotell, en rogivande gårdsidyll med anor från 1300-talet. Mangårdsbyggnaden till Hallfreda egendom byggdes om till hotell 2009. Vi bevarade Donners italienska prägel från 1700-talet och målade våra sex hotellrum med Ottocento, en italiensk målningsteknik. I flygelbyggnaden finns två lägenheter med självhushåll, om man så önskar.
Bed & Breakfast

Mallas Stenstugu B&B

Avstånd: 7,2 km
Välkomna till en lugn & lantlig miljö med pensionatskänsla, centralt på Gotland och bara 20 minuter från färjan! På Mallas Stenstugu står en bäddad säng och väntar i rum med hotellstandard - eller i enklare rum med delat bad. KRAV-certifierad frukostbuffé i vårt nybyggda växthus och ekologiskt sänglinne.

I närheten av


Information