Eric Palmqwist

Område: Västra Gotland
Klinte Varvsholm 612, 623 76 Klintehamn (visa karta)
Arena/Plats: Warfsholm
Kategori: Musikkvällar på Warfsholm, Konsertsommar
Datum: Lördag 13 jul 2019
per person

Från 175 sek

Gotlandsbördiga och kritikerhyllade Eric Palmqwist har valt Warfsholm som scen för sin enda officiella konsert på Gotland i sommar. Tillsammans med historierna får vi höra ett musikaliskt arrangemang som hämtar inspiration från både det gamla och det nya.

Det tar inte lång tid innan Erics lyrik träffar en. Redan efter de inledande takterna fastnar kombinationen av melodisk genialitet och textmässig briljans. Att Eric lyckas med just detta är förstås ingen tillfällighet. Hans karriär har nämligen rört sig över både nittiotalets vibrerande indie-scen och tvåtusentalets lågmälda folkpop, inte minst via banden Monostar och EP´s Trailer Park.

År 2019 markerar året då Eric byter mono mot stereo, flyttar ut ur trailerparken och slår rot som soloartist under eget namn. Albumet har fått namnet "En halv gris kan inte gå" och visar med stolthet upp en artist med historier att berätta.

Det brukar sägas att en bild säger fler än tusen ord, men i Erics fall får en nog vända på det och säga att en skiva säger mer än tusen bilder.

Spelningen börjar kl 21. Vill ni vara garanterade sittplatser och samtidigt äta en bit mat så boka bord på; bokabord@warfsholm.se

Alla barn oavsett ålder måste ha egen biljdett (barn 0-12 år). Ordinarie biljetter
gäller från 13 år och uppåt. Barn (0-17 år)måste gå med målsman.

Varmt välkommen till Eric Palmqwist och Warfsholm!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
13 Jul
Lördag 13 jul 2019 18:00 - 01:00 Warfsholm
Hotell

Warfsholm

Avstånd: 23 meter
Warfsholm är en vacker udde 3 mil söder om Visby. Här ligger ett anrikt pensionat med 22 hotellrum och 10 lägenheter. Pensionatet har länge varit känt för sina konserter på udden som i sommar återuppstår. Det är en livfull plats med restaurang, café, eget bageri, en charmig liten butik med både kall dryck, godis, glass och mysig inredning och gotländska produkter. (Höst, vinter och vår har restaurangen begränsade öppettider.)
Hotell

Fröjel Resort

Avstånd: 8,4 km
Semester från första till sista stund. Fröjel Resort är en semesterresort för dig med höga krav på kvalitet och välmående! Restaurang med bar och uteservering, inomhuspool med jacuzzi och bastu, spa med massage och gym.
Bed & Breakfast

Paradiset Björkhaga B&B

Avstånd: 1,7 km
Paradiset Björkhaga en sekelskiftesdröm bland äppelträd och björk. Sekelskifteshus med närhet till hav, pool, restaurang, golf och rekreation. Vad mer kan man önska!

I närheten av


Information