Tomas Andersson Wij med Mauro Scocco

Område: Västra Gotland
Klinte Varvsholm 612, 623 76 Klintehamn (visa karta)
Arena/Plats: Warfsholm
Kategori: Musikkvällar på Warfsholm, Konsertsommar
Datum: Söndag 7 jul 2019
per person

Från 520 sek

Vi på Warfsholm är glada och stolta över att få välkomna Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij till Warfsholms scen i sommar. Tomas Andersson Wij är en av de svenska artister som turnerar allra mest. Mauro Scocco har inte gjort en turné sedan 1989.

Nu gör de gemensam sak på elva väl valda sommarscener under 2019. Och en av dem är Warfsholm!

Det blir en härlig turné genom sommarsverige, uppbackade av den karismatiska sångerskan, pianisten och cellisten Lovisa Samuelsson.
– De här kvällarna ska bli enkla och lekfulla, inte allt för noggrant förberedda. Jag gillar att sitta vid en bardisk med Mauro och snacka.
Han kan vara väldigt rolig, kärv och uppriktig. Vill att det ska kännas lite som ett barsamtal som bryts för musik då och då, säger Tomas Andersson Wij.
De två artisterna kommer varva stora hits med mer oförutsägbara låtval, och det kan även dyka upp någon helt nyskriven låt.


Insläpp från 18:00. Konserten börjar 21:00 och evenemanget stänger 01:00. Samtliga platser är onumrerade ståplatser.

Alla barn oavsett ålder måste ha en egen biljett (barn 0-12 år). Ordinarie biljett gäller från 13 år och uppåt. Barn (0-17 år) måste gå tillsammans med målsman.

Under musikkvällarna har vi en fast konsertmeny i restaurangen med 3 rätter för 495:-
Konsertmenyn behöver förbokas på bokabord@warfsholm.se

Vill man bara äta något enklare så kommer det att finnas hamburgare, korv och dryck på konsertområdet.


Varmt välkommen till Tomas Andersson Wij med Mauro Scocco och Warfsholm!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
7 Jul
Söndag 7 jul 2019 18:00 - 01:00 Warfsholm
Bed & Breakfast

Paradiset Björkhaga B&B

Avstånd: 1,7 km
Paradiset Björkhaga en sekelskiftesdröm bland äppelträd och björk. Sekelskifteshus med närhet till hav, pool, restaurang, golf och rekreation. Vad mer kan man önska!
Hotell

Fröjel Resort

Avstånd: 8,4 km
Semester från första till sista stund. Fröjel Resort är en semesterresort för dig med höga krav på kvalitet och välmående! Restaurang med bar och uteservering, inomhuspool med jacuzzi och bastu, spa med massage och gym.
Hotell

Warfsholm

Avstånd: 17 meter
Warfsholm är en vacker udde 3 mil söder om Visby. Här ligger ett anrikt pensionat med 22 hotellrum och 10 lägenheter. Pensionatet har länge varit känt för sina konserter på udden som i sommar återuppstår. Det är en livfull plats med restaurang, café, eget bageri, en charmig liten butik med både kall dryck, godis, glass och mysig inredning och gotländska produkter. (Höst, vinter och vår har restaurangen begränsade öppettider.)

I närheten av


Information