Hoffmaestro & Kaliffa

Område: Södra Gotland
Pensionat Grå Gåsen Hoburgsvägen 3 Burgsvik (visa karta)
Arena/Plats: Grå Gåsen
Kategori: Tisdagar på Grå Gåsen, Konsertsommar
Datum: Tisdag 9 jul 2019
per person

Från 320 sek

Hoffmaestro, det eviga partytåget rullar vidare med oförändrad kraft! Sommaren 2019 kommer bli den hetaste på länge. För en exklusiv spelning på Gotland, tar dom med sig KALIFFA som gör sin enda spelning sommaren 2019 på Grå Gåsen i Burgsvik.

Även om hiten ”Highway man” har streamats över 50 miljoner gånger så är det live den riktiga magin händer. Tillsammans med publiken har Hoffmaestro lyft fler kvällar ovan molnen än de flesta. Förvänta er en folkfest utan dess like och se till att boka din biljett till den här historiska kvällen där Hoffmaestro OCH Kaliffa gör varsitt set.

Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa Karlsson är en klart lysande stjärna på den svenska hiphop- och reggaescenen. ”Helt seriöst”, ”Tippa på tå”, ”Spontanitet” och ”Kalibrera” är bara några exempel på hits som Kaliffa levererat sedan solokarriärens start år 2014. Hans unika sound är en fusion av reggae, dancehall och pop.

Insläpp från 19:30. Konserten börjar 21:30 och evenemanget stänger 01:00. Samtliga platser är onumrerade ståplatser.

Ålder: 18 år. Alla barn oavsett ålder måste ha en egen biljett (barn 0-12 år). Ordinarie biljett gäller från 12 år och uppåt. Barn måste gå tillsammans med målsman (18+ år).

Rullstolsbiljetter: Begränsat antal (en ledsagare ingår i rullstolsbiljetten)

Välkommen till Hoffmaestro, Kaliffa & Grå Gåsen!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
9 Jul
Tisdag 9 jul 2019 21:30 - 01:00 Grå Gåsen
Vandrarhem

Hablingbo, STF Vandrarhem

Avstånd: 16,4 km
STF Vandrarhem finns på övervåningen av Gotlands enda vingård. Här finns 9 rum med 32 bäddar sammanlagt. Allrum med TV, kök samt möjlighet att tvätta kläder. Trivsamma rum i unik miljö! Baksidan av vingården har en terrass samt en stor trädgård som disponeras av gästerna på vandrarhemmet. Barnvänligt. Vi tillhör Svenska turistföreningen (STF) så priset här är medlemspris, om ni inte är medlem betalar ni ett tilllägg (eller löser medlemskap) vid incheckningen. tillägget är 50:-/vuxen 25:-/barn och natt. Ankomst under juli månad bör ske mån-fre, kl 16-18. Övriga tider, kontakta oss, 070-5901275.
Camping

Burgsvikens Strandby

Avstånd: 6,1 km
Burgsvik är hetast på den Gotländska landsbygden. En timmes bilresa söderut från Visby ca 7 km norr om Burgsvik hittar du i Sudrets hjärta denna nya anläggning.
Hotell

Hotel Magazin1

Avstånd: 16,6 km
Hotel Magazin1 är ett unikt hus där ni kan sova och må gott. Byggnaden stod färdig 1934 och användes som magasin för spannmål då tåget fortfarande gick på Gotland. Vi har värnat om de ursprungliga detaljerna under restaureringen.

I närheten av


Information