The Finer Summer Tour

Område: Västra Gotland
Klinte Varvsholm 612, 623 76 Klintehamn (visa karta)
Arena/Plats: Warfsholm
Kategori: Musikkvällar på Warfsholm, Konsertsommar
Datum: Torsdag 8 aug 2019
per person

Från 420 sek

Sarah Dawn Finer är en av Sveriges mest älskade och hyllade artister samt låtskrivare. Nu beger sig Sarah äntligen ut på sommarturné igen!

Med flera guldsäljande soloalbum och framgångsrika soloturnéer har Sarah Dawn Finer cementerat sig som en av Sveriges mest folkkära artister. Men hon slutar inte att imponera där.
2015 var året då Sarah senast var på en akustisk sommarturné. Den här gången tar hon med sig ett fyrmannaband och kommer bjuda på låtar från hela sin repertoar men även något nytt och kanske en och annan favorit…

Insläpp från 18:00. Konserten börjar 21:00 och evenemanget stänger 01:00. Samtliga platser är onumrerade ståplatser.

Alla barn oavsett ålder måste ha en egen biljett (barn 0-12 år). Ordinarie biljett gäller från 13 år och uppåt. Barn (0-17 år) måste gå tillsammans med målsman.

Under musikkvällarna har vi en fast konsertmeny i restaurangen med 3 rätter för 495:-
Konsertmenyn behöver förbokas på bokabord@warfsholm.se

Vill man bara äta något enklare så kommer det att finnas hamburgare, korv och dryck på konsertområdet.


Varmt välkommen till Sarah Dawn Finer och Warfsholm!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
8 Aug
Torsdag 8 aug 2019 18:00 - 01:00 Warfsholm
Hotell

Fröjel Resort

Avstånd: 8,4 km
Semester från första till sista stund. Fröjel Resort är en semesterresort för dig med höga krav på kvalitet och välmående! Restaurang med bar och uteservering, inomhuspool med jacuzzi och bastu, spa med massage och gym.
Bed & Breakfast

Paradiset Björkhaga B&B

Avstånd: 1,7 km
Paradiset Björkhaga en sekelskiftesdröm bland äppelträd och björk. Sekelskifteshus med närhet till hav, pool, restaurang, golf och rekreation. Vad mer kan man önska!
Hotell

Warfsholm

Avstånd: 46 meter
Warfsholm är en vacker udde 3 mil söder om Visby. Här ligger ett anrikt pensionat med 22 hotellrum och 10 lägenheter. Pensionatet har länge varit känt för sina konserter på udden som i sommar återuppstår. Det är en livfull plats med restaurang, café, eget bageri, en charmig liten butik med både kall dryck, godis, glass och mysig inredning och gotländska produkter. (Höst, vinter och vår har restaurangen begränsade öppettider.)

I närheten av


Information