The Playtones och Deja Vu

Arena/Plats:
Kategori: Evenemang

Från 195 SEK

En storsatsning på kvällsarrangemangen för årets StångaSpel ger oss möjlighet att erbjuda dans och underhållning av högsta klass på klassiska Stangmalmen i Stånga.
På fredagskvällen kommer The Playtones och under lördagkvällen kommer Olle Hedberg med band.

The Playtones gästar Stånga Spelen under fredagkvällen och underhållningen kompletteras med det lokala bandet DeJa Vu. Passa på att dansa till Dansbandskampsvinnarna 2010 och det från Melodifestivalen kända bandet.

PA kompaniet står för ljud och ljus.

På Stangmalmen finns öltält, kaffeservering och lotteriförsäljning. Insläpp från kl 20.00.

Möjlighet vid bokning av biljett till The Playtones att köpa kombibiljett (fredag Playtones och lördag Olle Hedberg) för 350 kr.

StångaSpelen är ett av Gotlands största idrottsevenemang med ungefär 2000 deltagare i de gutniska idrotterna/lekarna. StångaSpelen håller på från torsdag till söndag.

Under StångaSpelen finns en tillfällig campingplats på Stangmalmen.

Bed & Breakfast

Enggaarde Bed & Breakfast

Avstånd: 9,7 km
Vi är ett litet ställe som ligger i en lantlig miljö nära djur och natur. Där det är lugnt och fridfullt långt från storstan och stress.
Hotell

Strandakar Hotell

Avstånd: 8,8 km
Strandakar Hotell & Restaurang, ett nybyggt designhotell i unik gotländsk miljö.
Hotell

Gumbalde Resort

Avstånd: 1,2 km
Gumbalde är en skön oas på södra Gotland där du kan koppla av och njuta. Här finns restaurang, pub, hotell, bastu och 18-håls golfbana. Hela anläggningen är belägen i vacker gotlandsnatur med närhet till aktiviteter, shopping, hav och kultur.

I närheten av


Information